utelek

Nu är denna dagis-vecka slut, och det har gått så otroligt bra! Nellie har fått så mycket beröm av personalen och dom säger att hon är så glad och duktig jämt! Då blir man stolt som mamma!! Nu är det bara två dagar kvar på inskolningen, sen börjar jag jobba och därmed blir det hel-dagar för Nellie! Hoppas på att det går lika bra då..men det tror vi!

Idag när Nellie hade sovit lunch så gick vi ut och åkte pulka med Elle, Zackarias, Robin och Tristan.
Men det var kallt så det blev ingen jätte lång stund. Men trevligt ändå.
Förövrigt har vi inte gjort så mycket mer idag.

Nu blir det snart mys i soffan och Idol!!
Ha en trevlig kväll.


dagis och hockey

Idag har Nellie varit själv på dagis under hela tiden (9-11:30) och allt har gått kanon. "vi har fått en liten pärla hos oss" kom det en fröken och sa när jag skulle hämta Nellie. Dom säger att hon är jätte duktig och snäll..då blir man stolt :) Och ätit bra hade hon gjort också, mest av alla vid bordet! Det behöver hon :)

När jag lämnat Nellie åkte jag till jobbet och hälsade på. Hinner ju inte hem emellan så då får jag hitta på annat. Kom lagom till Günther skulle åka iväg med leveranser, så jag följde med honom! Han släppte av mig på dagis efteråt..alldeles lagom i tiden! Ska följa med på fredag också :) haha..jag är hans "!praktikant" som han kalla det!
Nu ikväll har jag jobbat på hockeyn. Vi VANN!!! underbart! Frölunda kom en timme sent till CC idag p.g.a. vädret. Jobbigt läge för dom! Dom hann ju alltså men ändå. Skitväder har vi. Roligt med snö, men mindre roligt att dom skottar så jävla illa. Att gå med barnvagn nu är ett rent helvete. Och att åka bil är inte heller roligt. Kan säga att hastigheten översteg nog knapp 40 på vägen hem. Jag är LIVRÄDD!

Imorn ska jag åka till Sara och fika när Nellie är på dagis! Kanon när man har vänner på "rätt" sida av stan som dessutom är hemma om dagarna :D

Nu ska jag gå och lägga mig. Min tös har sovit sen 18:30 så jag får nog räkna med en tidig morgon!!!

SOV GOTT

Första "lämningen"

Idag har vi varit på dagis igen. Idag var första dagen jag skulle lämna Nellie en stund.
Vi började med 45 minuter. Jag gick iväg en sväng och kolla runt lite hur man går till dagis från den nya lägenheten och sådär. Det tar bara 5 minuter att gå så det var skönt. Hade inte skogen varit i vägen så hade man sett dagiset hemifrån tror jag t.o.m.! Allt hade gått jätte bra när jag var borta. Hon hade lekt och haft roligt och inte saknat mamma nånting! Det är så skönt att det går så bra. Fy för att lämna sina barn och dom skriker när man går. MEN, än har det inte gått lång tid. Man vet aldrig vad som händer. Det kan nog vända det där...men peppar, peppar!!!

Sessan sover fortfarande, hon somnade när vi åkte hem! När hon vaknar ska vi äta mellis sen ska vi ta en tripp till affären!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Sötungarna dansar



Underbara ungar :)

Det är gott om plats i vardagsrummet för tillfället. Soffborden är kastade och
matsalsbordet står i köket! Så nu är det mest lekhörna där inne.
Sen kan man ju dansa lite också :)

lördag

Nu har jag äntligen fått min tv-bänk såld. Så det blir att åka och köpa en ny sen.
Hade väl inte tänkt det egentligen, men vi kan inte ha dvd, boxer och allt vad det är på golvet. Alla sladdar och sånt är alldeles för intressant för skruttan!

Sonny och Max är nu på Maxens träning, idag stod det fotboll på schemat. Nellie sover och jag ska föna håret snart! Sen ska jag se till att han maten klar när dom kommer hem, för sen ska vi träffa svärfar/farfar, Susann och Evelina och gå till fenomenmagasinet! Det var väldigt länge sen man var där! KUL!

Sen vet jag inte vad som händer! Märks senare.

Ha en fantastisk lördag...kram kram

länge sen igen

har blivit riktigt dålig på att uppdatera känner jag.

Nellies inskolning på dagis har påbörjats i veckan, i onsdags närmare bestämt. Och hitills har det gått super bra.
Hon bryr sig inte ett dugg om mig när vi är där. Hon har så roligt med alla barnen. Det som är bra är att det är bara små barn där. Dom är mellan 1-2½ år, och dessutom en lite grupp. !7 barn sammanlagt tror jag dom är, och 4-5 personal på det!
Så det är riktigt bra. Och det är så roligt att se henne lysa! Hon kommer få det kanon!
På måndag ska jag "lämna" för första gången, så får vi se hur det går. Men fortsätter det som det har gjort så blir det nog inga problem.

Förövrigt så har det inte hänt allt för mycket. Det rullar på som vanligt ungefär!

Jobba på CC igår där vi tog hem vinsten!!!! Stod inte i min kiosk dock. Utan på plan 1 i V3:an. Precis där ismaskinen åker in och personal/rök ingången är. Så det var jävligt kallt. Frös hela kvällen och förkylningen blev inte bättre kan jag säga.
Har tappat både doft och smak idag. tråkigt!!

Måste önska mig själv, min dotter, min mamma, Sara och alla andra som heter Elisabeth grattis på namnsdagen också :) !!

Nu ska jag slänga mig i soffan och ha fredagsmys. Hej på er


                                   Klätter fia nummer 1 !!!

          

helgen

I fredags var jag ju ute med jobbet. Det var jätte trevligt! Synd bara att alla inte hängde med.
Bowlingen gick sisådär, jag körde med Ola, men han vann. Jag ledde första serien men det vände ganska fort sen.
Sen blev vi hämtade med taxi för att åka vidare och äta lite mat. Anders och Ola hade redan beställt den här gången.
Vi skulle få lite plockmat denna gång. Det var jätte gott. Prova massa nya saker också. Det är alltid roligt. Mätta och belåtna blev vi. Satt där ganska länge och bara prata en massa. Jättetrevligt. Vi blev hämtade av snälla Elin vid 22:30 drygt.

I lördags hände inte så mycket. Sonny jobba på förmiddagen. Jag och Nellie gick till Katta och fika lite. Gick även förbi Ida med hennes nycklar som hon glömde i min väska kvällen innan.
Efter det hade pappan kommit hem så vi åkte och handlade lite. Sen hade vi bara familjemys resten av dagen/kvällen.

Idag på förmiddagen så ringde pappa/morfar och fråga om han fick ta med sig Nellie till Ikano, och det gick ju bra förstås.
Så jag och Sonny passa på att rensa lite i Max rum. Även packa lite. Sen packade jag ner lite andra saker också. Så vi fick massor gjort under tiden. Allt går ju lite snabbare också när man är ensam.
Efter det kom det två killar och köpte vårat köksbord. Skänt att bli av med det. Vi får inte plats med matsalsbordet i vardagsrummet i nya lägenheten, Så vi ska använda det som köksbord istället. Så då sålde vi det vi hade nu.
Sen åkte vi och köpte nya gardiner och kuddar till nya vardagsrummet. Åkte även förbi Maxi och köpte lite mat.
Åkte hem och börja med kvällens middag. Som våra pappor med familjer var bjudna till. Smördegsinbakad fläskfilé, hasselbackspotatis och whiskeysås blev det, och blåbärspaj till efterrätt...mums!

Nu sitter jag i soffan och halv glor på tv. Ska snart sova!

Imorn väntas BVC, förövrigt har jag inte en aning.

god natt

Slänger in en bild på busungen i sitt nya tält


bowling och mat

Nu åker jag och umgås med mina arbetskamrater! Vi är utbjudna på mat och bowling!!

Hej svejs

underbar natt

Inatt har Nellie sovit riktigt bra. Skönt efter några tråkiga nätter. Fick dessutom sovmorgon ända till halv nio. Förutom att det ringde nån vid 07:48 som ville kolla på lägenheten. Fatta knappt vad han sa. Men jag somnade om!
Gick ut en säng till lekparken på förmiddagen idag. Nellie fick gunga lite och leka lite i snön. Men hon kan knappt gå i snön. Så hon tyckte inte det var så kul. men men! hon blir större hon också :)

Sen gick vi in och laga lunch. Efter det somnade sessan, och sover fortfarande! jag är chockad!! men hon vaknar nog snart. Annars får jag väcka henne. Under tiden hon har sovit har jag städat av lite här hemma. Det såg verkligen ut som ett bombnedslag nu igen. Fattar inte att vi lyckas :) Men nu när vi ska flytta snart så engegerar jag mig inte lika mycket i städning och så. Snart har vi ett hem fullt av kartonger, hur fint kan man då ha det ?

Har satt upp sessans tält också. Det tyckte hon var roligt. Jag har lagt in några kuddar också så hon låg där inne och mös förut :) Gullunge!!!!

Pappan i huset ringde precis och sa att han blev lite sen idag. Hoppas bara att han kommer hem innan det kommer folk och ska kolla på lägenheten. 2 stycken har ringt idag och dom ska komma mellan 17:00-!8:00 nån gång!

Nu ska jag dra. tjillevippen!!!

       

24 år

Ja idag blir jag hela 24 år gammal. Men det känns som vanligt :) Härligt väder fick jag i present iallafall.
Men personligen tycker jag det är lite tidigt.

På förmiddagen idag gick vi först till banken för min internetdosa hade gått sönder så jag var tvungen att ha en ny.
Sen följde vi med fam Sörensen/Laurell till Ikano. Tobbe skulle köpa ett spel och jag skulle byta ett par strumpbyxor jag köpte till Nellie. Men det blev inga nya. Hade köpt dom på Cubus, men dom var gigantiska. Ändå var det samma storlek som hon har i massa andra strumpbyxor. T.o.m. en storlek mindre såg för stort ut. Så det blev inga istället.
Gick hem nästan direkt.
Skruttis lekte jätte mycket här hemma. Hon går mest runt och pysslar för sig själv. Så skönt :) och roligt att se!

Vid 16 tog vi bussen till morbror/storebror Jocke med familj. Nellie fick presenter (jag också faktiskt). Men Nellie fick en barbapapabok, ett gossedjur och ett prinsess-tält/slott! Kanonbra var det. Hade faktiskt tänkt att köpa något sånt till henne, men nu slipper vi det!! Sen blev det fika. jättegott som vanligt. Nellie var jätte blyg i början, vi ses ju inte så ofta. Men det gav med sig efter en stund. Alexandra gick bra typ direkt. Så henne följde Nellie med upp och lekte lite med och så. 
Blev hämtade vid 20 snåret. Sessan somnade direkt när vi kom hem..skönt! Jag ska nog också krypa ner känner jag.

God natt!! 


1-års kalas

Igår blev ju våran fina prinsessa 1 år. Så idag har vi haft kalas.
Skåne-folket kom redan igår så det har varit fullt hus här. Men det är roligt :) Idag har även farfar med familj, fam. Sörensen/laurell, morbror Bubben, mormor och Mats varit här, morfar, Helena och Emma en snabbis också. Men dom lämna bara paket idag. Sessan har fått massa bra presenter. Mer om det kommer imorgon.

Nu är det äntligen lite lugn och ro här hemma. Det har varit mycket stoj och hög ljudnivå hela dagen. Men dom sista gästerna gick för en stund sen, fam. (Sörensen/laurell och Bubben stanna även på middag), och dom minsta barnen sover sen en stund tillbaka. SKÖNT! jag kommer sova gott inatt kan jag lova.

Bilder kommer imorgon. Jag orkar inte nu.

Säger god natt!!

god morgon

idag tog barnen sovmorgon. Så skönt..vaknade 08:30, Nellie har feber och trodde därför att natten/morgonen skulle vara jobbig. Men icke. Hon vakna en snabbis inatt och böka lite, men somnade om ganska omgående och sov längre än vanligt :)

Igår var fam Sörensen/Laurell hos oss och åt mat, Sen spelade vi lite Playstation Move! Roligt spel det där..Och JAG lyckades kasta iväg handkontrollen, haha, men den höll och inget annat gick sönder heller!!

Vi var på stan igår också..hitta en mössa och ett par byxor till Nellie. Det behövdes verkligen. Sen åkte vi och kolla var Nellies dagis ligger. Det kan inte bli mycket bättre med tanke på att vi kunde hamnat var som helst.
Så jag är nöjd med det. Imorn ska vi dit och träffa dom och lägga upp en inskolningsplan. (om nu Nellie är fri från feber) Annars får vi åka dit på måndag!

Tänka sig att min lilla tös blir 1 år imorgon! Ofattbart! Satt och tänkte på det igår. Att ikväll vid 20:00 ca började värkarna och jag gick där hemma och kved. Ca 9 timmar senare låg hon på mitt bröst. Den underbaraste känslan i världen. Men tänk att det är ett helt år sen!! Å så mycket som har hänt under detta året. Så roligt att se utvecklingen.

Nu tjatar Max om att bada så det är bäst att dom får göra det!

hej svejs

RSS 2.0