Helg

äntligen helg!! sååå sköööönt! och vi slutade tidigt idag också. var hemma redan kvart i ett! underbart!

idag fick jag tag på en babyvakt till Tina iallafall, och så blev det ett par skor till mig :) Träffade på Hannah med sin dotter Melissa också, så mys :) det var så länge sen nu. Nellie och Melissa skulle busa lite där ett tag. så kul att se dom! vi bokade in en dejt näst nästa vecka..kul, kul!!!
efter det har vi inte gjort så mycket. Nellie och Max har varit på Max rum och lekt. Eller, det är mest Max som leker och Nellie tittar på :) Hon röjer där inne emellanåt. Vi har byggt upp hans flexi trax bana på hela golvet i hans rum, men Nellie tränger sig fram ändå! underbaraste barnen!!!

Imorgon blir det en heldag hos Svärfar med familj! mycket trevligt! får se vad som hittas på.
Förövrigt har vi inte så mycket planer. vi får se vad livet har att bjuda på helt enkelt!

jag bjuder iallafall på lite bilder (som vanligt)

nu ska jag få massage!! ha en trevlig kväll

      

torsdag

ja då var det bara en dag kvar denna vecka (att jobba alltså) sen är det äntligen helg!!
Skönt. Men det ska storstädas i helgen och det är ju mindre kul! Men fortsätter vädret såhär så gör det ju absolut ingenting.
 Vi gick till ikea förut för jag skulle köpa en babyvakt till Tina. Dom var slut nere i helsingborg och kommer inte in förän i oktober, och vi ska ju ändå ner snart igen! Men, dom var slut här också..men det skulle komma in imorgon så får gå dit då igen !
Efter det blev det matlagning och sen åkte barnen i säng! dom slockna direkt bägge två...skönt!!

nu sitter jag i soffan och bara slöar..kanske ska kolla på Sex and the city-filmen sen om jag orkar.

Min underbara unge börjar verkligen bli farlig nu! hon ställer sig upp överallt. så fort hon får tag i nånting att hålla sig i bara. och det går ju bra att ställa sig, men det är värre när hon ska ner. det går ibland, men inte alltid!
Förut klättrade hon upp på sin leksakslåda och satte sig. tur att jag var där i det ögonblicket, annars kunde det gått illa! haha, men det är roligt när det går framåt :) hon har lärt sig vinka lite också, (åt fel håll) så hon vinkar till sig själv...hehe, sötnos! men det gör hon bara när hon själv vill, inte alltid när man vinkar åt henne!
Hon är snart nio månader, det är helt ofattbart! bara drygt tre månader kvar tills hon ska börja på dagis :(

men nu ska jag dra mig, hörs!!

Nellie 4 dagar gammal!



Världens underbaraste tös :)

trött

idag har det varit en tuff dag. Trött och seg i hela kroppen och sprängande huvudvärk fick jag stå ut med ett tag. det har varit en sån där dag då man bara vill hem och lägga sig på soffan och vila en stund efter jobbet, men det kan ju inte jag. Har två barn att ta hand om direkt när jag kommer hem i och med att jag och Sonny bara möts i dörren i stort sett. När jag slutar så börjar han typ!

Men det har gått rätt bra ändå. Vi skulle upp till centrum och handlade lite så vi gick dit. Eller jag gick, Nellie åkte vagn och Max cyklade. Vi fick sällskap av pappa och Helena med. så stod och prata med dom ganska länge och det fick tiden att springa iväg. Det var bara hem och laga mat. Sen har Nellie och Max lekt välldigt bra med varandra resten av kvällen, så jag har inte behövt göra så mycket :)

Nu sover dom bägge två och har gjort ett tag. jag ska nog också gå och lägga mig snart. iallafall och kolla på tv så kroppen får vila. Lite för tidigt att somna redan känner jag!

Skönt att det bara är en vecka och två dagar kvar. Sen är allt som "vanligt" igen. Jag tycker det är jätte skönt att jobba, men att Sonny åker så fort man kommer hem är lite tråkigt. Både för att vi aldrig hinner ses, och för att alla "måsten" får jag sköta själv. Hunden ska ut, det ska lagas mat, barnen ska bada osv. man har ju fullt upp varenda minut fram till barnen somnar, sen kan jag sitta här och ta det lite lugnt :)

slänger in lite bilder från idag!!

ha en bra kväll!!


        
     


måndag

inne på min näst sista arbetsvecka då! det har gått så fort. och bra :)

i helgen har det inte hänt mycket. Min kära sambo har haft jouren så vi har inte träffats så mycket. I lördags var jag ett bra tag hos pappa. dom hade köpt nya möbler som skulle skruvas ihop, och dom är amatörer så jag fick det uppdraget :)
I söndags gick jag och Nellie till mormor (mamma) och umgicks lite. åt lunch och så! När jag precis kommit hem därifrån så ringde pappa. dom hade en byrå kvar som dom skulle bygga ihop men som sagt, amatörer! så han bad om hjälp, och då e det klart man ställer upp. så det var bra att ge sig ut igen. tur det inte är så långt!

Dom kom hit på mat i går kväll också. Hemmagjord pizza. jätte god blev den den här gången!!

Idag kom Max till oss igen. Vi gick och hämta en fotboll på statoil förut åt honom som man får när man har tankat där och samlat klistermärken! andra bollen han får där :) många som hjälper till att samlar så det e ju bra. kanske hinner med en till innan tiden går ut :)

Sen gick vi hem och laga mat. och efter det badade jag Nellie och Max! Mys pys.
Nu sover barnen och jag passa på att spendera lite tid här. men jag ska snart lägga mig i sängen jag också. och kolla på tv! jag är sjukt trött på måndagar när jag jobbar. och på söndagar kan jag inte sova! lustigt det där.

men men, ska dra mig igen! god natt mina vänner..och alla andra!! haha

Lördag

hej gott folk

dagen började för våran del 07:20 då Nellie inte ville sova mer.
Käkade frukost och badade som vanligt på morgonen :) sen lekte vi lite. Vid 08:30 la vi oss på soffan och somnade om en stund, mys! vakna vid 10:20 igen.
lekte lite till, sen gick gi ut med Rocky. och efter det var jag uttråkad så jag gick in och väckte min stackars sambo som kom hem från jobbet vid 06:45 imorse. Men han gick upp iallafall :)
så åkte vi till ikano-huset för vi skulle storhandla mat. men vi gick in på ikea och köpte en hylla till Max först, sen var pappa och Helena där också så det böev en lunch med dom också innan! Men efter det handlade vi iallafall, sen åkte vi hem igen! Men sonny bytte bara om sen var det dags att jobba igen. JÄVLA JOUR!! så han är på jobbet fortfarande. Kul lördagkväll!!

Jag och Nellie gick iallafall till pappa senare, Helena ville göra slingor så då får man hjälpa till :)
Sen hade dom också köpt lite möbler som jag har skruvat ihop. Allt utom en byrå fixa jag! Klockan blev för mycket så det var dags att gå hem så Nellie fick sova. Och det tog inte många minuter föränn hon snarka.
Min älskade gullunge!! Den finaste, underbaraste och bästa som finns! jag är så lyckigt lottad som har en så fin dotter!



KÄRLEK


äntligen fredag

det belv en tidigt dag på jobbet idag! skönt. och känner att det ska bli skönt med lite helg nu.
Inget planerat direkt, men skönt att bara va också!

Nellie ligger och sover nu men så fort hon vaknar ska vi ut till ikano med Elle. Vad hon ska göra vet jag inte riktigt, men hon fråga om vi skulle med iallafall. så jag ska passa på att kolla på doppresent tänkte jag! något annat blir det icke!! (tror jag inte) hehe!

men ska dra igen, tänkte bara uppdatera en snabbis!




Slapp-fisen sover i babysittern


bad uppdate

har inte skrivit så myceket nu den senaste tiden. men jag har inte så mycket att skriva om nu när jag jobbar! händer inte allt för mycket då inte.
Men jobbet går bra iallafall. jag har varit lite orolig för den här veckan för vi är kort om folk. bara en ordinarie personal, resten sommarjobbare, och jag..vet inte vad jag ska kalla mig riktigt. Klart jag är ordinarie iofs, men när man inte har jobbat på nio månader så är man ju inte helt med i matchen! men det har gått jätte bra. slutat skapligt också :) wiii!!

idag kom Katta förbi på en fika, trevligt! hon har semester nu och kommer inte tillbaka förän  jag slutar igen!
trist, det är ju jag och Katta på jobbet lixom :D men men, det går bra ändå! hon är ju ersatt av sin syster så det e ju nästan samma sak , hehe!! sköld som sköld lixom!!

Min lilla sessa utvecklas mer och mer. hon kryper ju runt som bara den...men det har hon ju gjort ett tag nu..eller ett tag, ca 1 månad. men nu har hon börjat ställa sig upp när hon håller i saker, och idag klättrade hon upp i sin babysitter och satte sig helt själv!! hehe, duktig tjej, men det är nu man verkligen måste hålla uppsikt på henne hela tiden! vilket man inte riktigt kan göra varenda sekund när man e ensam med henne. men än så länge har det gått bra! :) roligt när det händer lite. och hon är på mycket bättre humör nu också! vilket är sååå skönt :)

nu ligger hon och sussar så sött, och snart ska jag göra detsamma! det tär på krafterna att arbeta!! haha. känns att man inte har gjort det på ett tag!

så nu säger jag god natt (snart)




Söndag

igår gjorde vi inte så mycket på förmiddagen. Sonny åkte och jobba några timmar. när han kom hem gick jag bort till pappa och sola.
Efter det åkte vi till svärfar där vi blev bjudna på jätte god hemlagad pizza. Efter det blev det kladdkaka med grädde som vi köpte med oss. Och i vanlig ordning slutade Nellies besök hos farfar i badbaljan :) hon fick hela gräddskålen och satt och kladda med. hela huvet var inne i bunken ett tag :)
Åkte hem runt 21:00 ungefär. Precis innan somnade Nellie till en stund när vi satt i soffan. så när vi kom hem tog det ett tag innan hon somna! men vad gör det. vi låg och myste lite i sängen en stund, sen somnade hon!

Idag började dagen med tvättstugan. 07.45 var jag där första gången, men det var inte så mycket idag så jag var klar redan vid 09:30. Då åkte Sonny och jobba och jag och Nellie gick till Ikano och fördrev tiden lite.
Sen gick vi till morfar idag igen.

Nu ligger Sonny och Nellie i sängen, och jag sitter här och funderar på vad vi ska göra förövrigt idag! men kan inte komma på något. Det är sånt som märks.

kanske återkommer senare!


lördag

så här ser det ut hemma hos oss just nu!!










hemklickat

idag kom det paket från h&m igen. mest till mig denna gång också :)
skulle lägga in bilder men allt var visst slut på hemsidan! och jag orkar inte fota idag!

Eftermiddagen har vi spenderat hemma hos pappa. Det blev lite längre än planerat också pga. regnet! hade ingen lust att gå hem i spöregn (även om det bara tar ca 5 minuter) så vi var inte hemma förän 19:15 ca. så då blev det att laga mat snabbt som tusan. Sen lågga barnen i säng! Nellie somna direkt och Max kollar på film. 

En dag kvar att jobba denna vecka. skönt! tiden går så fort. Har haft två bra veckor på jobbet iallafall. men nästa vecka är vi riktigt dåligt med folk så vi får se hur det går då! Senare dagar får vi nog räkna med iallafall. det senaste vi har slutat nu sen jag börja är 14:40. Men har oftast gått hem runt 14:oo! lyxigt :) men så är det när man är effektiv!

nu ska jag ut och möta pappa vid tvättstugan och hjälpa honom att boka en tvättid! det där med det tekniska är för svårt för gubben !! 

god natt
 

Onsdag

hej hopp
har inte så mycket att blogga om nu när jag jobbar :) haha. Gör inte så mycket annat.

idag skulle Ville åka hem till Skåne igen. Tåget skulle gå vi 17:00 men när vi kom ner till station så var tåget försenat. 17:15, 17:18, 17:24, 17:28 och 17:33, sen kom äntligen tåget och Ville fick kliva ombord! resan gick bra och han är framme!
Nellie kommer nog sakna sin kusin som har busat med henne så mycket, hon försökte klättra i resväskan när han packa förut :)




Nellie badade i diskhon igår också. slänger in några bilder från det också. sen säger jag god natt!!

     

Och senare blev det syskonmys i badkaret

   

 GOD NATT


hot, hot, hot!

jag smälter bort snart! Jag har alltid älskat sommarn, men jag säger som så många andra: Det är FÖR varmt! idag satt kläderna fastklistrade på jobbet, och när jag kommer hem börjar jag med tvättstugan! det rann om mig när jag var klar. men det var tvunget! har inte haft tvättstugan på flera veckor. bara tvättat lite inne, men man hinner aldrig ifatt ordentligt. dessutom har vi ingenstans att hänga all tvätt. En torkställning kanske borde inhandlas. men var fan ska jag ha den?! (dagens i-landsproblem)

Min finaste tös har äntligen somnat. hon är vaken ganska länge nu om kvällarna, men det e ju såklart jobbigt att sova i denna hetta! jag ska snart göra ett försöK! är super duper trött som alltid på måndagar när jag jobbar! men jag har redan en känsla av att jag förmodligen bara kommer ligga och vrida och vända på mig.

Ush vilket klagande inlägg det blev idag känner jag. Men ibland måste man. och ska det va så ska det va rejält :)

Mitt paket från Bussador hade kommit idag också, men jag tog mig inte orken att hämta ut det idag. så det får bli imorgon! ska bli spännande! Nu måste jag bara hitta barnfamiljer som jag kan buzza för :) haha!

nu ska jag sova. God natt!!

Äkta och evig kärlek!!!


värme

inte för att klaga på värmen eller så, men det e fan olidligt !!
jag hann inte ens vakna imorse förän jag svettades. och jag brukar inte svettas normalt sett, men igår och idag har jag fan gjort det hela tiden!

Dagen har spenderats i Vadstena med familjen, Ville, Pappa och Helena. Spelat äventyrsgolf, ätit gott, badat och käkat glass. mycket trevligt!
Nellie har precis somnat nu, vällfigt sent blev det idag. men jag förstår henne mer än väl! hur fan kan man sova i den här värmen?! hon är också jätte svettig mest hela tiden! stackar¨n! Så nu får nog pappa sovmorgon imorgon också! skönt för honom iallafall.

Nu ska jag försöka sova, vilket förmodligen inte kommer bli så lätt! men ett försök får det bli.

god natt!!


       

Busungen! man får bara ett stort flin när man "nej-ar" henne!
hon gör för tillfället allt hon inte får och lite till :)


Fotografering och grillning

idag har vi varit och fotat barnen i en studio. Det gick jätte bra förutom att fotografen fick vara super snabb då Nellie absolut inte vill vara still längre ! hennes upptäcksfärd har ju precis börjat, så att få henne att sitta still går inte! Men det gick fint ändå. många bra bilder blev det.
efter det åkte vi hem och käkade lunch, sen blev det en liten powernap, (på en timme) upps.. inte meningen men!
idag skulle jag gått ner på stan med några arbetskamrater och druckit lite och så, men det blev tyvärr inte av. tråkigt. men hoppas på att det blir en annan helg istället. men vi gick till några kompisar och grillade istället. lika trevligt det också!
Nu är vi precis hemkomna! jag sitter på balkongen med en cider och lars winnerbäck strömmar ur högtalarna. UNDERBART! kan man bli lyckligare?! nej..Så det ska jag fortsätta med.

Slänger in några bilder från fotograferingen idag. Observera NÅGRA! 138 bilder är tagna!!
ha en fortsatt trevlig kväll...












Torsdag

Bara en dag kvar att jobba denna vecka, skönt !!
jobbet gick kanon idag också, slutar redan strax efter 14:00 idag. imoron satsar vi på 12:00 har vi sagt :)

gick hem till pappa och sola förut, och där blev vi bjudna på våfflor. gottigt!! det var inte igår man åt det.
Nu sitter jag med fär i håret, igen! hehe, har blivit mycket hårfärgning den senaste tiden, men nu har jag nog bestämt mig. Om resultatet blir som förväntat såklart!

I helgen ska Nellie fotograferas i en studio! min kära vän och arbetskamrat har gått massa fotokurser och grejer och ska nu låna deras studio! det ska bli kul. Roligt att ha lite bilder tagen av en fotograf också. inte bara digitalkamera-bilder! Hoppas hon är på glatt humör bara, och att hon vill le mot kameran :)

Kanske ska ut och ta en cider eller fem på stan med några arbetskamrater i helgen också! det skulle vara trevligt. Men vi får se hur det blir. Vi har bara pratat lite "löst" om det än så länge.

Nu är det dags att skölja ur färgen. Ha en trevlig kväll!!!

tisdag

jobbat idag igen! gick lika bra som igår, nästan bättre t.o.m!!
Efter jobbet tog jag med mig Nellie och gick till ikanohuset för att hämta ut en Libero-box på Lindex. Gick in på Willy´s också för att köpa några småsaker, och där inne stötte jag på Jenny, Camilla och Kendra. så jag fastna där en bra stund! Mest "bebis" prat för mig och Camilla typ :) kul för Jenny! hehe.
Efter det gick jag hem igen. Nellie somnade på hemvägen så jag passa på att laga lite mat. Spagetti och köttfärssås blev det idag.
Sen tog vi ett bad jag och Nellie. Mys pys. Sen skulle jag försöka få henne att somna, men icke sa nicke. hon somnade till i typ fem minuter, men sen vakna hon igen. och det räckte tydligen för henne för nu är hon piggelin igen! Hon sitter i soffan med pappa och Ville och kollar på film! Sonny fick sluta tidigt idag så han är redan hemma. Skönt!!

Sonny och Nellie var på BVC idag. inte så mycket viktuppgång den här gången, men det var ingen fara. det beror förmodligen på att hon har börjat röra så mycket på sig och kryper runt, men hon äter ju inte direkt mer. snarare mindre i den här hettan. men det är fullt förståligt! det vet man ju själv också, jag är inte ett dugg sugen på mat när det e så varmt! Men det var ok ändå som sagt. Och på längden hade det inte hänt mycket. Hon är bara 63 cm lång. jag skriver inte fel som några hade diskuterat! hon är kort min lilla tjej :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen känner jag. så jag säger godnatt.

slänger in lite bilder först förresten, som vanligt  :)


 
   

Äter själv



Sussar så sött i vagnen


första dagen på jobbet

idag blir min underbara, finaste lilla dotter 8 månader gammal!!! grattis till henne :)


igår åkte vi och bada igen, det är ju så varmt så det går åt. stannade till på jysk och köpte ett parasoll för att Nellie ska få skugga, men det där parasollet fick vi flytta på många gånger, och henne också, Vill inte alls ligga still. men det är ju förståligt. Hon har ju lärt sig krypa nu så hon vill ju givetvis undersöka det mesta :)

Efter badet åkte jag och mamma och städa hos storebror, men vi drog över det ganska fort.
Åkte sen hem en snabbis sen bar det av till svärfar för grillning. Mumsigt värre. lite cider blev det också i värmen, gott!

Idag var första dagen på jobbet igen. Jag har varit lite halv "nervös" för hur det ska gå. dom har ändrat så mycket sen jag gick hem, så det var som att åka till ett nytt jobb tänkte jag. Men det har gått superbra. man kommer in i det så fort. Men cykelturen imorse var lite värre :) har ju inte cyklat på nio månader, och hade dessutom dåligt med luft i cykeln, och det e bara uppförsbackar hela vägen till jobbet typ. Men jag pumpade hjulen på hemvägen och då gick det mycket lättare! så det är skönt.

Nellie sover en stund nu så jag tänkte passa på att laga mat nu! ha en trevlig kväll.

slänger in lite bilder från badet igåt också!!

  

   

  


kalas och bad

ja idag har vi ju haft kalas för maximus! han fick två flexi trax bilar av pappa, två pistoler (med tillbehör som jag inte har förstått vad man ska göra med riktigt) av farfar, evelina och susann, barnyatzy, star wars svärd och gips pyssel av Ellinore med familj. Nellie fick också paket av morfar idag, en vattenleksak som var mycket spännande när vi bada förut :)

Efter kalaset åkte vi och bada hela familjen, även Rocky! han njöt som tusan i vattnet. skönt för alla att få svalka sig lite (utom jag och Nellie) Sen åkte vi och lämna Max hos mamsen sin!
Efter det har vi inte gjort så mycket. jag satte mig på balkongen och löste lite korsord och Sonny och Ville har spelat data. Nu sitter vi alla i soffan och kollar på film. Men det var inte så mycket för mig så jag tog datorn i knät istället. Ska nog snart lägga mig i sängen. trött som tusan. trots att vi fick sovmorgon ända till halv nio imorse, men det är väl värmen som gör det!

Imorgon ska vi åka till storebror och städa av lite. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på.
njuta av ledigheten kanske, på måndag börjar jag jobba! hur ska det gå :P har ju inte jobbat på nio månader. men det går förhoppningsvis bra. 

men nu ska jag avsluta. ha en fortsatt trevlig lördagkväll. jag säger god natt!

ute-dag

idag har vi spenderat hela dagen hos ellinore. Barnen har mest badat i poolen! Ellinore satt med Nellie i poolen i säkert en timme iallafall. hon tyckte verkligen om det :)

imorgon blir det kalas här hemma för Max. Jensa med familj, Ellinore med barn, pappa och Helena är det som kommer! så imorgon förmiddag blir det tårtbak igen, den här gången ville han ha choklad på tårtan, så det får det bli!

idag fick jag ett mail ifrån buzzador också. jag har äntligen kommit med i en kampanj! en bra kampanj dessutom.
Drikki från nestle kommer det komma hem i ett paket som vi ska prova. hoppas Nellie tycker om det :) 

Drikki Vete-Persika

Drikki Vete-Persika är en smoothie med naturliga fibrer! Ett mättande mellanmål speciellt anpassat för små magar och berikat med viktiga vitaminer och mineraler. Drikki Vete-Persika innehåller naturliga fibrer som fungerar som mat för goda bakterier i den lilla magen.

 
Nu ska jag bara ta det lugnt en stund, sen ska jag sova!

god natt

Valla

idag skulle vi ju ha gått till vattenlekparken, men imorse när vi vakna så såg inte vädret så lovade ut.
Så vi bestämde oss för att gå till Valla och kolla på djuren istället. Så vi gjorde lite smörgåsar och grejjer sen gick vi. Max var så duktig. Han gick hela vägen dit och hela vägen hem, och han gnällde nästan ingenting.
Vi gick hemifrån vid 10:45 och var hemma igen vid 17:30, med två pausar, en "picknik" stund, och en glass blev det! annars har vi gått hela tiden! Men han somnade gott för en stund sen också. men det är förståligt!
T.o.m. jag är lite "mör" i kroppen.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig jag också. slår på tv:n och slappa en stund innan det är sov dags.




God natt!!

RSS 2.0