fredagkväll hos fam. Sörensen/Laurell

Är nu hemkomna efter en riktigt trevlig kväll hos fam. Sörensen/Laurell! Där bjöds det på Entrecôte med potatisgratäng och en sås a´la Jennie :) Jättegott var det. Efter det spelade vi lite PS3. Tog med oss pyjamas till Nellie som hon fick ha på sig när vi gick hem ifall hon somna. Och mycket riktigt, hon sov när vi lämnat gården typ. Och det gick bra att klä av och förflytta henne från vagn till säng utan att hon vakna! Skönt...så hon sover gott!
Skönt sen när vi kommer bo så nära att vi inte ens behöver klä på oss för att gå hem :) bara vira in Nellie i en filt och gå!!

Ska fixa lite kartonger under helgen nu så vi kan börja packa lite. Det är ju två månader kvar, men jag vill vara ute i god tid. Dessutom börjar jag ju jobba 1 December så då blir det inte lika mycket tid över.

Men nu ska jag dra. ha en fortsatt trevlig kväll!!


dagen har gått i ett

ja idag har vi verkligen haft och göra hela dagen.
Åkte till jobbet 08:20 imorse för att hälsa på lite. Drack lite kaffe och snacka skit. Efter det gick vi till Sara (eller till johan rättare sagt) och tog en fika där. Lekte lite med Nellie och bara snacka skit där också. Efter det åkte vi hem, men precis när vi klev av bussen ringde sonny och fråga om vi ville äta lunch. Så vi gick till ikano och käka. Sen gick vi hem. Stötte på pappa och stod och prata lite på vägen. Väl hemma var klockan 14:15. Prata med Elle och bestämde oss för att gå till Maxi och handla. Blev borta några timmar (elle kolla på skor också)!
Så dagen har definitivt gått fort. Skönt det! Har fått dagisplats åt Nellie också så snart börjar inskolning. Skönt att det löste sig trots flytt och allt. Det blev visserligen inte i Haninge, utan i Ullstämma. Men närmast Haninge hållet så bilvägen är det bara en kilometer. Ännu närmare på cykel som jag kommer använda!

Såg soffan idag igen som jag la ut häromdagen. Så idag har vi bestämt oss. Jag är kär :) Dessutom är det kampanj på den nu..ännu bättre. En annan bra sak är att när man beställer på Mio så får den stå kvar där till man vill hämta ut den. Så även om den kommer innan flytten så behöver vi inte hämta den innan...perfekt!!

Nu ska jag snart springa ner till tvättstugan igen. alltid lika roligt :)

Ha en trevlig kväll

testing, testing!!



jag tror min dotter ska bli fotbollsspelare!!

"kul" tv-bänk


Ingen rolig dag

Idag har Nellie varit riktigt gnällig. Ingenting har passat åt den lilla damen. Kanske håller på att bli sjuk? Eller tänder som spökar? ja vad vet ja. Hoppas på bättre dag imorgon.
Det har inte hänt mycket idag heller, mest varit inne hela dagen förutom storhandling och skoinköp till mig och Sonny.

Blir idiot på det där med mat. Variationen är inte tillräcklig, men fantasin är slut. Tar gärna emot tips :)

Sitter och tittar på möbler hela tiden också. Det skulle ju som sagt vara kul att köpa lite nytt nu när vi ska flytta. Men jag ändrar mig hela tiden. Har hittat en annan soffa än den jag la ut här för ett tag sen.
Sen har jag definitivt ångrat mig om tv-bänken. Men kan inte hitta någon annan jag vill ha heller. Det finns många fina vita tv-bänkar, men jag vet inte om det blir bra. Väggarna är vita så det kan nog se lite konstigt ut!
Har hittat en fin svart också, men då vet jag inte om det passar heller. Vill ju ha en "svart" soffa och även om färgen är just svart så är den ju inte svartsvart om ni förstår. Den är ju mer gråsvart typ. Sicka problem jag har va?! hehe, men har ju lite tid på mig om det blir aktuellt.

Några förslag på tv-bänkar!



Soffan är mer svart i verkligheten än på bilden!
Liverpool

24 oktober

Nu känner jag att jag har blivit lite dålig på att blocka igen. Men här kommer lite uppdatering.

I fredags skulle vi har gått ut till Ikano med Annelie, men det blev inställt. Så istället så baka vi lite här hemma först, sen klädde vi på oss och gick till lekparken. Nellie GICK alldeles själv nästan hela vägen. Hon har blivit så duktig min tjej!! Går hela tiden nu. Krypa - vad är det?
Strax efter det kom pappa hem och då åkte vi och handlade lite som behövdes hem, sen köpte vi med oss Kinamat hem. Smarrigt! Sen blev det fredagsmys, riktigt fredagsmys för en gångs skull. Vi satt i soffan och hade mysigt. Gick och la oss skapligt!

På lördagen blev det sovmorgon, Nellie vakna inte föränn 09:08 för att vara exakt. Så jäkla skönt! Upp och käka frukost och bada/klädde på oss och allt det där. Packa in oss i bilen för att åka och leta jacka till Sonny. Vilket inte gick helt enkelt. Han hitta ingen han ville ha bland hur många jackor som helst typ. Åkte till team sportia som var den ända affärer vi inte varit i typ, och där...där fanns den! Skam den som ger sig. Efter det skulle vi åkt på Max träning, men det blev inget för ledaren var sjuk. Så istället åkte vi hem och laga lunch, för att sen åka till farfar´, Susann och Evelina. Skulle fixat lite med bilen, Men herrarna Sörensen var visst trötta, så dom intog varsinn soffa! Där blev dom kvar bra länge, så nåt bilfix blev det icke. Vi stanna kvar till kvällen och åt tillsammans. Hände inte mer den dagen.

Idag gick vi upp desto tidigare. Redan vid 06:30 nånting. Käka frukost. Bestämde oss för att följa med till Busfabriken. Tobbe och Annelie undra om vi ville följa med dit i helgen nämligen, och så blev det! Ringde andra Tobbe och frågade om han och barnen ville följa med, och det gjorde dom! Så där spenderade vi tre timmar utan problem. Barnen har ju som alltid roligt där. Efter det åkte jag och mamma till Bubben och städade. Det var fööör länge sen nu! Men nu är det fint igen. Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Nu sover barnen (sen en tid tillbaka) och jag har precis fått sällskap i soffan så jag ska väl avsluta.

Ha en trevlig kväll allesammans.

Slänger in lite bilder på Nellie och Zackarias från Bus idag. Max och Linus hann jag aldrig fota, dom var överallt och ingenstans. Å jag och Nellie håller oss mest på "hennes" avdelning där Zackarias kom och hälsa på ibland :)


Förmiddagsfika

nu är jag och Nellie hemkona från mamma. Mats fyller idag så det var lite "kalas". Nellie var livrädd först för alla "karlar" som var där..hehe. Hon är som hon är..men det gick över ganska fort idag. Efter en stund var hon riktigt "tjenis" med dom istället! haha, goa unge :)

Nu ska vi snart bege oss ut mot tornby-området och titta lite på nya saker till lägenheten, men bara titta idag !!
Sonny är nämligen ledig idag så vi ska ut hela familjen. mys!! Tänkte kolla lite på grejer till Nellies födelsedag också. Har inte bestämt vad jag ska göra för tårta än! hoppas jag får lite inspiration. För nu är det inte länge kvar till 1-års dagen. Kan inte fatta det riktigt. Min lilla prinsessa som faktiskt inte är så liten längre. Att det är ett helt år sen jag låg på förlossningen med en nyfödd liten dotter på bröstet-underbaraste känslan i världen! Det känns som igår...



Fråga

Jag är inte så hi-tek när det gäller vissa saker på bloggen.
Jag vill veta hur man lägger in filmer på bloggen! Någon som jag hjälpa mig?

Bordstabletter

Hittade precis jätte fina bordstabletter i "läderlook" till matsalsbordet, som i den nya lägenheten kommer bli köksbordet! Då vill jag gärna "skydda" det lite eftersom det blir att man kommer sitta där jämt. Annars tycker jag att bordet är så fint "i sig" så därför har jag inte haft någon duk eller tabletter på nu. vad tycks? 


promenad

När Nellie hade sovit lunch förut så var jag sugen på att göra något. Funderade en stund och kom på att jag ville till Klippet, så jag klädde på oss och började promenera :) Det blev en rejäl promenad för nästan ingenting. Fanns inte mycket att ha idag. Men jag köpte rosa satinballonger och ett 1-års-tårtljus till Nellies födelsedag, skurmedel och en wunderbaum till sonny!! Väldigt viktiga saker :P Sen kom Sonny och hämtade upp oss när han hade slutat så vi behövde inte gå hela vägen hem igen.

Sonny ville köpa pizza idag, för att fira sa han! Haha, vi är mycket lyckliga idag :) Och jag har enormt mycket "bilder" i huvudet hur jag skulle vilja att nya lägenheten ska se ut. Men vi får väl se hur långt vi kommer med det. Spara pengar så man kan få lite som man vill iallafall. Men prio1 är iallafall Nellies rum. Hon har ju ingenting nu så det är självklart viktigast. Ett nytt vardagsrumsbord är också en sak att verkligen prioritera. Vi har bara ett "att ha så länge" bord nu! Sen får vi se om det blir resten också.

Imorn kommer min älskade mamma på besök. trevligt! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Men det märks ju!

Nu ska jag styra lite innan det är läggdags. god natt på er

flytta

Japp. Vi ska flytta !! :) Till Haninge, granne med Ellinore, Tobias, Zackarias och Saga :D
Så underbart skönt. Både att komma från Skäggetorp och att få en större lägenhet så Nellie kan få ett eget rum.

Nu har vi precis varit ute med Rocky, sen gick vi till lekparken och gunga lite. Det lyser i sessans ögon när hon sitter där och dinglar med benen :) det värmer i mamma hjärtat när hon är så glad.
Nu ska vi leka lite inomhus, sen blir det lunch om ett tag! Förövrigt så vet jag inte. Får se vad dagen har att erbjuda.

ha det bra. puss och kram

promenad

Nu är vi hemkomna efter en promenad i tornby-området. Har gått runt och kollat på lite möbler. Mest bara för kollandets skull. Roligt tycker jag :) Så nu har jag hittat ett helt nytt vardagsrum..skulle vara otroligt kul..det är bara pengarna som fattas nu :)
OM vi skulle få lägenheten vi har tittat på så skulle det vara kul att förnya sig lite. Men chansen är väl inte så stor. Det är en som har mer poäng än oss..så tackar den ja så är det kört! Men då är det bara att leta vidare.

Här ska ni få se vad jag hittat. tyck gärna till :)





Lunch och Hockey

Idag ringde jag hem sambon och Tobbe på lunch, Anneli kom också :) Så vi åt ihop idag. trevligt med lite sällskap såhär mitt på dagen :)
Lilltösen sover nu och jag sitter här en snabbis. Ska snart göra iordning mig för ett kvällspass på CC.
Börjar redan 16:00 idag så Sonny får sluta lite tidigare.
Vi har aporna på besök idag. Jag hoppas definitivt på vinst. Men nu är det inte lika roligt längre när vi möter DIF. För Sonny har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och håller nu mer på LHC! Så nu har jag ingen att retas med när vi slår DIF! hehe. Men vinst är ju alltid roligt så givetvis hoppas vi på det :D

Imorgon ska vi titta på lägenhet igen. Mer får ni veta om det blir nåt :)

ska dra mig nu. kram kram




helgen

I fredags var jag, Nellie och Max hos Elle hela dagen typ. Barnen busa, Elle rensa lite här och där och jag kollade på..typ! Gick till affären när Sonny sluta, sen gick vi hem och lagade mat..sen hade vi fredagsmys.7

I lördags åkte vi och köpte grejer till bilen på förmiddagen, och ett par inneskor till Max och alla hans aktiviteter.
Han är med i en grupp där man får testa på olika aktiviteter och i lördags var det dags för dans. Gick bra när han väl ville vara med, halva tiden gick åt att iakta dom andra :) men till sist blev det bra och dom avslutade med en dansuppvisning för oss som satt på bänkarna.
Åkte vidare till svärfar efter det. Han och Sonny har hållt på med våran bil i helgen. Jag, Susann och alla barnen gick till lekparken och lekte en sväng. Nellie kröp omkring i sandlådan och hade sig, åt mest sand..eller försökte iallafall ända till mamma kom och tog bort det :)
Sen blev det mat där också, grillat och potatisgratäng, sallad och bröd. supergott som vanligt :)
Sen blev det bus för hela slanten. Nellie gick omkring överallt. Gick verkligen mycket där, mer än vad hon kröp. Kul att se :)
Åkte hem runt nio tror jag. Barnen slocknade direkt.

Idag har vi varit hos mamma och ätit middag. Lyxig helg nu också. inte lagat nån mat själv :)
Sen har det inte hänt så mycket mer faktiskt. Slog in alla Nellie födelsedagspresenter förut. Så nu e det klart. Ett paket är så stort att jag slog in det på golvet. Då var Nellie snabbt framme och börja klättra..tokunge :)

Men nu har jag fastnat i en film så jag ska koncentrera mig på den.

God natt





feber

Sessan har varit sjuk tis, ons i feber så här har det inte hänt mycket. trots sjukdom har hon varit som vanligt ungefär. Skönt det. Hon traskar omkring för fullt här hemma. Men lite ostadigt är det än :)
Max har varit hemma både igår och idag. Så idag har det fullt ös här hemma. Han och Nellie busar och leker för fullt, tar en paus med lite gos då och då! så mysiga...och väldigt kramiga är dom!!

Nu ikväll var jag hos Ninna och hämta grejjerna från ljuspartyt. Mina fina elefanter :) sååå fina!!
passa perfekt på hyllan över tv:n.

Snart helg igen. Skönt! Har inget planerat direkt och det är också skönt. Vi är bjudna på fest men vi har bestämt oss för att inte gå. Länge sen man festa nu :) kommer bli stupfull när den dagen kommer..hehe! någon cider tar man ju då och då..men att verkligen festa är ju en annan sak! men men..det märks när den dagen kommer.

nu har jag lite annat för mig!!

God natt !!



 


dålig uppdatering

Nu har jag varit dålig på att blogga igen. fy mig!

Lördagen spenderade ju iallafall i Ullared. vi anlände ca 06:40 och vi var inte ensamna. hehe. Mycket folk redan då, men dom släppte in tidigare så vi behövde inte stå i någon kö, bara gå rakt in i stort sett.
Gick till barnkläderna först, men till en stor besvikelse. Hitta inte alls så mycket som jag hade hoppats på.
Nellie fick 3 par byxor, en klänning och ett set, byxa/tröja. Hon hade behövt mer, men men. Max fick en långärmat tröja, 2 tjocktröjor och ett par byxor. Han behövde dock inte så mycket så där är jag nöjd.
Skulle köpa en overall till Nellie också, men det fanns inte..så det fick bli ett set med termobyxa och jacka. Och Max fick ett regnställ. Han växer ju inte så mycket så han kan ha både overallen och jacka/termobyxa från förra året :)
Leksaker hittade jag desto mer. Nellie fick en hel del som hon ska få i födelsedagspresent. Max fick också endel, men inte lika mycket tyvärr. Men det är också lättare att handla till Nellie som inte har så mycket sen innan.
Men där blev jag iallafall nöjd till dom båda.
Köpte lite till hemmet, klocka, te/socker burkar, duschdraperi, halmatta i badkaret ja, kan inte komma på allt såhär. Men i det stora hela är jag nöjd! Men jag skulle inte banga för att åka snart igen :D

kom hem ganska sent, runt 19:30 typ. då var man lagom trött kan jag lova. Jag körde dessutom hela vägen dit och hela vägen hem. Men det var skönt samtidigt. Konstigt nog tyckte jag att resan gick snabbare när man körde. Då har man ju iallafall nåt att "göra" hehe!

I söndags gick vi ut till ikano en sväng, (som om inte lördagen vore nog) hehe. Men det blev inte mycket där inte.
Åkte hem till Elle och lämna flyttkartonger som vi köpte åt henne. Bjöd in oss själva på en kaffe, men det blev mer än en kaffe. blev kvar där i flera timmar. Bestämde oss för att äta ihop. Så jag och Elle gick upp till centrum och handlade, sen vidare hem till oss för att laga maten. trevligt. var ett tag sen!

Igår spenderade jag dagen med Ninna ute på ikano..igen :) Åt lunch lite och så. Sen ringde sara och ville komma förbi..det var mycket trevligt! det händer verkligen inte ofta..!! Sen tog det inte lång stund förän pappa och max kom hem. då blev det matlagning och efter det gick hela familjen in i badet, utom jag! Sen var den dagen slut typ.

Inatt vaknade Nellie med feber. vilket inte var helt oväntat. Både Zackarias och Elle är typ sjuka. så nu var det våran tur. Men tempen visar bara 38.4 så det är inte mycket iallafall.
Hon sussar nu lilla tösen! Så idag händer det inte mycket för våran del. men det är skönt det också ibland.

nu börjar mitt älskade program så jag ska avsluta. Slänger in några bilder på lite saker från i lördags.
Det mesta har jag gömt men lite fanns det att fota :)






Sova

nu går jag och lägger mig i sängen och kollar klart på Idol. Sen hoppas jag på att kunna somna, vilken jag inte tror på men man kan ju alltid hoppas. 03:00 ringer klockan!!!

Gekås Ullared

Shopping på hög nivå!

Ja, nu är det snart dags för rejäl shopping! Imorgon, eller rättare sagt, inatt, bär det av till Ullared och G-gås!!
Så jävla kul. Jag har aldrig längtat så här mycket nån gång tror jag :)
Men det är så mycket som jag behöver köpa som jag inte gjort eftersom vi ska dit.
Hoppas bara att jag hittar allt jag är ute efter. Det kan ju vara lite olika sådär. men vi håller tummarna.

Måste bara sysselsätta mig den här dagen också. så den går fort! har inget planerat tyvärr. Förutom tvättstugan ikväll. men får väl hitta på nåt helt enkelt!!!

Ha en bra dag..

RSS 2.0