Tjihuu

jag har fått en kommentar...HAHAHA! det e bra Kicka, alltid trevligt :)

helgen som gått:

I lördags var jag, Nellie och Max ensamna hemma hela dagen för Sonny var på lastbilsmässan i Elmia.
Max började tjata redan när han vakna att han ville gå till Ellinore, så det fick det bli.
Var där redan runt 10:00 på förmiddagen och spenderade i stort sett hela dagen där. Det blev lite ute-lek på förmiddagen sen gick vi in och laga lunch och sen kom Lina och Tristan för Elle skulle vara barnvakt.
Så det var full rulle på alla barn den dagen!
Gick hem runt 18:00 tror jag, lagade kvällsmat först, sen hoppa vi alla tre ner i badet (man får sååå mycket plats med två barn) under tiden vi bada hann Sonny komma hem. Han hade köpt lite saker till oss alla. Jag fick en fleecejacka (skönt nu till hösten) Nellie fick ett gossedjur (som hon absolut inte har några förut :) ) Max fick några kepsar, en leksakslastbil och lite godis. Han själv fick en dunväst och en ny joggingdress.
Händer inte mycket mer den kvällen.

I söndags åkte vi till simhallen först, Evelina följde med också. Nellie trivdes som tusan där. Det var jääte kul att bada!
Efter simhallen åkte vi hem och åt en snabbis sen skulle vi till Ellinore igen eftersom hon fyllde hela 24år igår. Vi skulle köpt en klocka till henne som jag vet hon vill ha, men den var slut så hon fick presentkort istället så hon kan köpa den själv när den kommer in. Där var det full rulle då också. Allt folk kom samtidigt typ. Blev ltie tårta och så. Sen begav vi oss iväg för att gå till ikea. Köpte ett par lådor till Max nya hylla. Sen gick vi hem igen.
Lagade mat och badade, sen badade.

I dag har jag varit och klippt mig på förmiddagen, och när jag satt där dök min sambo upp. slutade tidigt idag!
så när jag var klar gick vi ut till babyproffsen och kolla lite vagnar. jag som är vagntokig vill nu förnya mig :)
Det blir antagligen en emmaljunga scooter! men inte riktigt bestämt än. Sen åkte vi till Mjölby och hjälpte till att bära ett bord från Helenas lägenhet. efter det åkte vi ner till deras galleria och fikade lite. Sen åkte vi hem en snabbis för att senare åka ner till stan och möta upp pappa och helena igen. Skulle till Jack&Jones där dom har utförsäljning på jeans som både sonny och pappa ville ha. men på ikea var dom slut så vi testade stan, och där fanns det i rätt storlek men fel längd, men han tog ett par ändå. Det går ju att sy upp. 2 t-shirt blev det också, så nu är han nöjd :)

Nu sitter jag med färg i håret, fick göra det själv dessutom. Nellie vakna precis när vi skulle börja, så jag fick klara mig själv :) ingen att skylla på om det skulle vara missat någonstans!! 

det här inlägget har tagit mig ca 5 timmar att skriva. haha, blivit avbruten ett antal gånger. Påbörjade inlägget innan vi åkte ner till stan men nu är jag äntligen klar för idag!! eller, slänger in lite bilder också!!!




    

 

God natt


Full rulle

idag har vi verkligen fart omkring och haft oss.
på förmiddagen kom först Elle och Saga, sen kom mamma i samma veva. Mamma hade med sig maten men glömt presenten :) hehe. Men jag vet iallafall vad det är...en gjutjärn-stekpanna!! Guld värt. Har önskat mig en sån länge nu, men aldrig kommit till skott att köpa en och det visste min snälla mamma.

Efter att dom hade gått ringde min kära sambo och frågade om jag ville äta lunch med honom och en jobbarkompis..buffé på chilli...kan man säga nej?! NÄÄ!! så jag och Nellie traskade iväg. Väl framme så var vi INTE ensamna om man säger så. det var fler än som var sugna på chilli! men efter lite kö fick vi äntligen mat, i omgångar! Nellie låg och sov så jag satt kvar vid bordet när dom hämta mat. Sen var det min tur. när jag kom tillbaka till bordet var dom redan klara med första omgången, så dom gick och hämta mer, och kvar satt jag ensam med min mat..haha! men när dom var framme så var jag nästan klar så jag sprang fram till Sonny med min tallrik också så han fick ta mer åt mig. Då fick vi iallafall lite sällskap av varann under ätandet.
När vi var klara så spö regna det så jag och Nellie gick en runda i affärer. Inne på Cubus hade dom fortfarande 3för2 så jag passa på att köpa 2 nya leggings och en tröja. Men efter det gick det att gå ut iallafall, lite dugg men vad gör det.
Vidare till centrum för att köpa cigg och kolla om det fanns någon jacka till Sessan på klädjätten, sista hoppet kändes det som, och det var förgäves!! Det är tydligen inte meningen att hon ska få en jacka!! *arg*

Gick förbi pappa på hemvägen och tog en kaffe. Kom inte därifrån förän halv fem nästan. Gick hem och lagade lite mat till Nellie sen gick vi ut till ikea igen. Men utan några inköp denna gång! Billigare så..hehe!

Nu ikväll har jag betalt alla räkningar, inte kul! men vi fick vara "rika" en stund iallafall..haha..om det alltid kunde vara "fullt på kontot" men icke!!!

Nu ska jag förbereda mig för sängen! blir väl att lägga sig på kudden och kolla tv en stund.

ha det bra gott folk!!!

(det gör ju inget om nån någon gång slänger in en kommentar :) alltid roligt att läsa lite sånt. Vilka ni läsare är skulle också vara spännande, men det får man ju aldrig svar på ändå!!)

GOD NATT

Jacka

var ute på ikano igår och kolla i varenda affär tror jag. Letar efter en jacka åt Nellie men det finns fan inte nånstans! Är det inte meningen att man ska ha jacka när man är 10 månader? det ända som finns till dom mindre är tjocka fleeceoveraller. det vill jag verkligen inte ha. och det är lite väl varmt än dessutom. Den ända jackan jag hitta var på H&M, men den var fodrad. jag vill bara ha en tunnare jacka nu, typ regnjacka el. liknande! men icke.

åkte till viktoria också och lämna två säckar kläder som jag har rensat ur min garderob. hon blev glad som vanligt :) sen hämta jag ut nya linser också!

Åkte vidare till pappa för att Sonny skulle koppla in hans skrivare, men pappa har slarvat bort skivan till den så det gick inget vidare! jag som behövde en skrivare. Har hittat en frisyr som jag vill ha, men jag måste ju kunna skriva ut den!! skrivare någon ?!
köpte hårfärg häromdagen också, men vill klippa mig innan jag färgar. jaja får se hu8r det blir.

men nu får jag visst besök av Ellinore och Saga! puss och hej

Tisdag

Sitter och kollar på fångarna på fortet. Roligt att det har börjat igen :)

Annars händer det inte så mycket.
Igår var vi och köpte en ny leksak till Nellie. Sålde hennes gåstol som hon aldrig har intresserat sig av, så då tänkte vi att vi lika gärna kunde göra oss av med den och köpa något annat. Det var ju ändå en doppresent så det skulle ju gå till henne. Men vi hitta en rolig sak som hon har lekt för fullt med och står och skrattar åt..hehe..sötis!
En giraff (tror jag det är, haha) är det som sjunger och har sig, sen ska man stoppa bollar i munnen på den så låter den och bollarna rullar ner . bild kommer nedan
Även gå-vagnen är rolig men hon går inte riktigt med den än. Klättra i den är roligare. och sitta i den och brorsan kör är också kul..hehe! tokungar!!

imorn kommer mamma förbi med en present åt mig :) vad har jag gjort för att förtjäna det måntro?
och lite mat hade hon gjort också :) mamma mat är bäst!! Mamma ÄR bäst :)

mer än så hade jag inte åt er. Ska snart lägga mig i sängen och glo på tv.

Bilder på den finaste som finns:) älskar dej otroligt mycket min fina prinsessa!!!

        

Natti Natti


helgen

i fredags blev det en liten shopping runda med mamma. hon var rastlös och jag var rastlös. så vi gick ut dit en sväng. inga direkt "mål" hade vi, bara fördriva tiden tänkte vi.
Men alltid hitta man något. Jag hade en värdecheck på H&M så vi gick in där och kolla. mamma hade kollat in ett par byxr till Nellie som hon skulle köpa, så då köpte jag två matchande tröjor till dom! Både jag och Elle har haft problem med just matchning av kläder, så jag tänkte det var bäst att köpa något till så man vet att det finns sen när det e dags. Och för en gångs skull så är det inte rosa :) eller jo..den ena träjan, men det var 2-pack i tröjorna men det var den bruna jag ville åt mest! men den rosa passar ju också till :)



Vi gick runt lite i leksaksaffärer och kollade lite också. Kolla lite priser och så inför kommande Ullareds-resa framåt hösten. Kan vara bra att veta lite vad saker och ting kostar så man kan jämföra lite om det är värt att släpa med sig där ifrån eller om man lika gärna kan köpa det hemma. Kolla även på lära-gå-stolar lite. Det kände som det var dags att sessan skulle få en sån. Hon ställer sig ju upp överallt hela tiden och vill gärna gå när man håller i henne. Efter det hände det inte så jätte mycket mer.

I lördags drog vi ut till ikano igen. Bytte storlek i byxorna och sen gick vi och köpte en gåvagn till Nellie.
Efter det skulle vi skjutsa mamma och mats till Yvonne och Stefan. och då passade vi på att ta en fika hos svärfar samtidigt efter som dom bor grannar :) men den "fikan" blev väldigt lång. Vi var hemma vid 23 tiden igår kväll. hehe! kom dit vid 15 typ!! så den dagen försvann fort.

    
En utslagen Nellie efter en hel-dag hos farfar. Hon somnade på vägen hem så hon fick sova i sin klänning :)
ville inte böka för mycket med sessan.



Nya lära-gå-vagnen

Idag åkte vi till svärfar på förmiddagen igen. Men åkte hem ganska snabbt idag.
Ingen rolig dag alls idag. Vi har fått tagit bort "våran" älskade Boss idag.
R.I.P gubben. Vi saknar dig redan. Men det var det ända rätta.

Sessan sover nu och vi andra är bara ledsna. Jag ska försöka sova om ett tag. men frågan är hur det går?!
Hoppas på det bästa.
ska dra mig. känner inte för det här mer nu. ha en fin kväll alla! kram på er

torsdag

redan torsdag. Tiden går fort som vanligt.

Min lilla sessa är sjuk :/ hon har feber, hosta och är snorig. Stackars tösen! Men efter en zupp så mår hon bättre. men nu ligger hon och sover!! 

Nellie har fått en ny matstol, ett otroligt erbjudande som jag inte kunde motstå. så den köpte vi!!
hon provsatt den imorse :) (bild längre ner)

idag blir det en inne dag, skönt det också ibland! Skulle träffat Katta idag, men det får bli en annan dag när sessan mår bättre.
har inte så mycket mer att skriva om nu känner jag. Slänger in några bilder istället. 

  



 

Sötnosen i morgonrock                                               Provsitter nya stolen

 

Hjälper mormor att öppna paket



Till slut en bild på Nike-dressen som jag lovat :)

Ha en fortsatt trevlig torsdag


helgen som gått

nu har jag inte bloggat på länge igen, men vi har varit bortresta torsdag-söndag!

i torsdags förmiddag åkte jag, Nellie och Max och hälsa på på mitt jobb. Dom ville se Nellie igen för det var ett tag sen jag avr där med henne. så då fick vi åka :)
På eftermiddagen packade vi in oss i bilen för att åka till Höganäs. En lång resa hade vi framför oss, men det gick jätte bra. Nellie sov tills det var 1½ timme kvar. Men hon skötte sig bra. :)
Väl framme var i stort sett bordet dukat för mat..gottigt! man är lite små hungrig efter en lång resa.
Så mycket mer blev det inte av den dagen, vi var inte framme förän 20:00!

Fredag förmiddag åkte jag, Sonny och Nellie iväg till Ängelholm där vi skulle tatuera oss. Eller Sonny skulle göra en ny tatuering, jag fyllde bara i mina jag redan har. Så nu står det Nellie på Sonnys arm precis över "MAX"
tatueringen. fin fint!!
Sen åkte vi hem för att Nellie skulle få i sig lite mat. Jag hade stått och gjort mat här hemma som vi skulle ta med oss, men jag glömde ju såklart den. Så vi åkte och köpte en burkmat istället. Men den vägrade hon äta. och det förstår jag mycket väl..smakar ju peckel...! jag får t.o.m. dåligt samvete när jag ska ge henne det där. Men hon åt ju som sagt inte så vi fick gå till affären och handla lite så jag kunde laga mat åt henne istället. Mycket bättre :) Vi hadlade även lite kräftor till kvällen. Mumsigt värre. så det myste vi med på fredagskvällen.

Lördagen gick vi upp tidigt då det väntades dop för Alicia! Gjorde iordning oss och åkte till Väsby kyrka. Dopet gick jätte bra och Alicia skötte sig galant. Efter dopet bjöds det på mat och fika. mycket trevligt.
Gjorde inte så mycket mer den dagen heller. vi var inte hemma förän fyra typ. Blev lite spel på kvällen. En kompis till Sonny kom förbi så dom gick ut och tog en öl, så då gick vi andra in i soffan och kolla på film.

Söndag och det var dags att åka hem igen. Sonny åkte och hämtade Boss (en hund) som skulle följa med oss hem. det är meningen att han ska bo hos pappa sen, men det funkar inte riktigt med deras hund än. Men vi träffas dagligen nu och hoppas att dom snart vänjer sig vid varann. Men under tiden hjälper pappa mig att gå ut med hundarna. kan ju inte riktigt ha två stora hundar plus Nellie ensam.

idag ska jag och Nellie gå till mormor (mamma) och ge henne lite presenter. Hon fyllde år i fredags men vi var ju inte hemma då. Så vi ska ses idag istället.

Men nu måste jag dra. pappa kommer snart!!



Max

'
Emmy och Max

Nellie äter sockerkaka i Alicias stol

Nellie, Alicia och Mattias

Nellie och Alicia

Nellie och Alicia

Nellie och Alicia igen

Nellie tycker tvättmaskinen är jätte rolig när den är igång :)

P.s Millah: bild på dressen kommer upp ikväll eller imorgon. Den ligger i tvättkorgen men ska tvätta ikväll :) D.s.

för länge sen

ja nu var det visst ett tag sen igen.
Jobbade min sista dag på ett tag i fredags, sen bjöds det på middag hemma hos Mami. Men det blev bara jag och Nellie, Sonny jobba. Så var morbror Bubben där också och mats såklart.. trevligt! porterstek och potatisgratäng blev det. mumsigt värre.
Men åkte hem ganska skapligt, Sonny kom efter jobbet en sväng så åkte vi tillsammans hem vid typ åtta. Nellie hade knappt sovit nåt på dagen så hon var supertrött.

I lördags följde jag och Nellie med faster Ellinore och kusinerna Zackarias och Saga till ikano-huset! Elle skulle hämta sin dator som varit på service, och sen kolla lite annat. Kom hem runt tre nångång.
På kvällen kom svärfar med familj hit och åt middag. Vi tänkte bjuda igen lite efter alla middagar hos dom :)
trevlig kväll.

I söndags åkte hela familjen till Ikano igen. Skulle köpa ett bort till vardamsrummet. Sen blev det en dress till Nellie också som jag hade kollat på dagen innan, men som jag inte köpte då. Men jag sa att om den finns kvar så måste det vara ödet :D haha..för det fanns bara en i hennes stl på lördagen! Och där hängde den, så fin! En Nike-dress på intersport fick följa med hem!
Sen åkte vi till Tobbe och Annelie på en fika, sen åkte vi allihopa och skulle tvätta bilarna. Men jag och Nellie somnade i bilen...skönt :) Sen hände det inte så mycket mer.

Igår var jag och Nellie hos Elle och dom större delen av dagen. Gick hem halv fyra. Vid fem kom Sonny och Max hem så vi lagade mat. Berätta för Max att han hade fått en ny kusin, och då ville han såklart träffa henne. Så vi fick gå bort till Elle efter maten så han fick se lilla Saga. Men det blev bara en snabbis för klockan var rätt mycket. Gick hem och badade och sov typ.

Idag skulle jag, Nellie och Ninna åkt till Hannah, men Melissa blev sjuk så vi fick hoppa det. Men det hindrade inte mig och Ninna att ses. Så vi tog en tripp till Ikano...IGEN! jag gör inget annat ibland känns det som :) Men vi gick och tittade lite och tog en fika. Hitta ett par skor till Nellie på rean..25:- kosta dom..Snacka om FYND!!!
Sen gick jag och Nellie hem och busade en massa innan resten av familjen kom hem. Då blev det mat lagning direkt. Sen bad, men bara Nellie idag...ensam :) Nu sover barnen och min andra hälft är iväg med svärfar och köper bil. (till svärfar alltså) hoppas på att han kommer hem snart, för vi har tvättstugan fram till 22:00, men hinner han inte hem måste jag dra upp barnen och klä på dom och gå ut och hämta in tvätten! hoppas verkligen att jag slipper det.

Imorn ska jag, Elle, Saga (zackarias?) och Nellie åka till staden, först till sjukan så saga får göra hörseltest, sen ska jag göra synundersökning och hämta nya linser. Bra att vi kunde slå ihop det så jag får hjälp med Nellie när jag gör undersökningen. lite svårt att ha henne samtidigt :) men det löste ju sig otroligt bra!!

Nu ska jag ta blosset, invänta samtal, sen förhoppningsvis lägga mig i sängen och kolla på tv. 

god natt alla läsare!!!

Bjuder på några bilder på min underbart (busiga) söta unge :)

 







full rulle

ja dom här dagarna har varit händelserika.
går jobba jag först, sen åkte vi till Skänninge marken. därefter åkte vi till svärfar en sväng, och under tiden ringde Elle och ville hem från BB. så jag åkte och hämtade henne och Saga!! Tillbaka till svärfar och hämta resten av familjen. sen var klockan så mycket att det det var dags att söva Nellie. Tog själv en dusch sen gjorde jag desamma. (sövde mig själv alltså ) haha.

idag efter jobbet började tvättstugan direkt så det var bara springa ner och slänga in dom första maskinerna. Sen städade vi av lite innan Sonny åkte och jobba. Fortsatte lite i tvättstugan. men när allt var på tork så gick jag upp till centrum för några ärenden jag hade! posta brev, hämta paket och ett besök på apoteket för diverse piller!
Sen gick jag förbi hemma hos Elle en snabbis innan jag skulle tillbaka till tvättstugan för att hämta in all tvätt.
När det var klart gick jag och Nellie till ikano-huset. Var tvungen att köpa strumpor till Nellie och en "välkommen till världen" present till Saga. Hittade en "min första bok" som hon ska få imorgon!! "tummen och jag" heter den :)

Nu har vi två precis blivit tre här hemma. Nellie sover och vi andra sitter i soffan! jag är extremt trött idag..undra varför just idag! men har ju hållt igång hela tiden så det är väl itne så konstigt.

Helgen är inte planerad. Vad som händer återstår att se! men nu ska jag dra mig igen. Röka, borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och kolla på tv får det bli!!!

GOD NATT


helgen mm.

nu var det länge sen igen.
lite uppdatering:
I lördags var vi hos svärfar med familj hela dagen. Sonny och Jensa la plattor och styrde sig, och vi andra gjorde lite av varje. Det blev lite grillning och grejer också! mumma.

I söndags gick jag till pappa på förmiddagen när sonny åkte och lämnade Max, sen följade jag med dom till ikea och lite sånt. Vi var alla sugna på kina-mat, och kina-mat blev det. men inte på ikea. åkte ner till Gjingis på kvällen och åt buffé. så gott!!

igår efter jobbet gjorde vi inte för mycket jag och min prinnsessa. var bara hemma och myste typ :)
Hon somnade tidigt och har sovit hela natten, jätteskönt för mamma :) Pappa kom hem tidigt efter jobbet också, med pizza! slapp att laga mat igår också.
 
Efter jobbet idag blev det en pw (power-nap) Nellie sover fortfarande. Hon har inte sovit något speciellt idag. men det förstår jag efter hennes långa sömn inatt. 19:00-05:30, åt lite vällning i typ fem minuter sen sov hon till 09:45 igen! snacka om sömntuta! 

Imorn blir det nog skänninge marken om det inte regnar FÖR mycket! jag behöver nya strumpor, sen vill jag ha en sån där "grej" man putsar fönster med. Hoppas på skapligt väder så jag kan sluta tjata om en sån :)
Men det finns ju en torsdag också, så helt hopplöst är det ju inte !!

men nu ska jag dra mig ..måste väcka Nellie så hon somnar ikväll igen! eller ikväll..det är det ju nästan nu! hehe.




RSS 2.0