21 Januari

nu har jag gjort nåt som man skulle kunna kalla "lite tokigt" och jävligt spontant.
imorse kom jag på att jag ville ha en ny vagn..så jag slängde ut vår gamla på blocket. oj vad fort det gick..den e redan såld. så nu står vi för tillfället helt utan! eller inte helt..kan låna elles om jag behöver! den nya ska nämligen beställas och levereras via posten! så det kan ju tag ett par dagar, nu e det ju helg och så snart också.
men sessan kommer iallafall få en ny och fin vagn snart.

nu ska jag kolla hockey! HEJA LHC!!!

den nya vagnen, vad tycks?


20 Januari

Hej hopp gummi....anka!!

händer inte allt för mycket när man inte gör allt för mycket!

flytten närmar sig mer och mer..ska bli så jäkla skönt att komam härifrån! senast idag fick jag stå o vänta på den där förbannade hissen som nån jävel uppehöll, eller inte stängt dörren...nåt av ett var det!
o grannarna får för sig att borra och spika vid den här tiden typ varje dag! man kan ju undra hur mycket dom har på väggarna. å hur det kan va så lyhört i ett hus med 42 lägenheter fattar jag inte. hör ju nästan när grannen är på toa!
men nu e det dags att sluta klaga. ser från och med nu bara positivt..haha!

på lördag kommer svärmor på besök..och ska stanna länge...skönt med lite sällskap sista veckan här. skönt också att man kan få lite hjälp med det sista. allt tar ju lite längre tid när man har en bebis också. o så e det så mycket annat som ska göras också. begravning, barnvakt, jobb, sjukhusbesök osv. allt på en gång! känns bra att man är sysselsatt iallafall!!  :)

ska försöka planera ett dop också snart. blir antagligen i slutet av mars. måste invänta bettina som ska kläcka unge mitt i allt :) vill ju att dom också ska kunna komma. men vi får se hur det blir. hur som helst så blir det iallafall inom en snart framtid. för tösa måste ju döpas =) behöver ju inte göra som sin mamma, 14år när prällen kasta vatten i huvet på mig! det e inte alla som verkligen minns sitt dop!! haha

men ska dra mig nu...har börjat få så svårt att sova..så om jag lägger mig nu kanske jag sover runt tolv iallafall. förhoppningsvis!!!

god natt




Miss princess!!!


16 Januari

Grattis Sara på 25-års-dagen får vi säga!

ja..dagen började med en dusch och gjorde iordning mig och så. käka frulle osv. allt det där vanliga som man alltid gör. sen packa jag lite i väntans tider!
åkte till Elle vid tolv typ. lagom till lunchen :) hehe. käka lite sen gick vi ut till ikano. skulle ju köpa present till sara. så vi mötte upp charlotte sen gick vi till guldfynd..där vi faktiskt gjorde just det..FYND :) hitta halsband, armband och örhängen som passa ihop! super fint..hoppas bara sara tyckte det också. men det verka så :)
Elle köpte också e försenad julklapp till Nellie..ett jättegulligt halsband ..ett rosa hjärta.. !
Sen gick vi typ hem igen..hämta Zackarias sen gick vi upp till centum och köpte en blomma till sara sen gick vi till lokalen där födelsedagsbarnet befann sig! trevligt..vi var först :)  åt god mat och bara prata.
gick väl därifrån runt sju tror jag, hem till elle igen! hon köpte en byrå på ikea idag också..så hon började skruva ocg ha sig!
åkte hem strax efter åtta.

å nu sitter jag här, Max sover, Nellie sover nästan och Sonny kollar på film i sängen på min dator! ska väl snart gå och göra honom sällskap!

imorn vet jag inte riktigt vad vi ska göra. kanske att vi ska hem till elle en sväng på förmiddagen, får se. sen ska vi nog röja i max rum! skruva ner säng o så..men vi får se vad dagen bjuder på!

men nu ska jag väl dra mig tillbaka. god natt säger vi!!






 så fina så :)


15 januari

oj vad tiden går fort.
igår blev Nellie hela 10 veckor! och igår vände hon sig från mage till rygg för första gången! hon låg först i sängen när hon gjorde det, 3 ggr. men sen tänkte jag att det kanske var för att det e så mjukt i sängen..det blir ju lite lättare då, så jag la henne på en filt på golvet, och då gjorde hon det 2 ggr till. så duktig min flicka :)

sen var vi hos morbror jocke igår också..kusinen alexandra fyllde 11 år. så vi var där på en fika och lämna paket!!

nu e det inte lång tid kvar till vi flyttar, 2 veckor närmare bestämt! jag börjar få lite smått panik!! MEN..jag kan typ inte packa mer nu, vi måste ju faktiskt kunna leva här i 2 veckor till. laga mat o så. det e typ bara kökssaker kvar. o det e bara ett set med tallrikar, ett sett med glas och fyra kaffekoppar kvar framme. o bestick och redskap till matlagning då förstås. annars är allt annat packat. så det e rätt lugnt ändå, men det känns bara så rörigt!

imorn fyller sara 25 år! vi ska till henne på eftermiddagen imorgon. äta lite god mat och ha det trevligt. dock har vi inte köpt presenten än. ska göra det ikväll eller imorgon förmiddag! snacka om sista sekund..hmm!!
så jävla typiskt oss..haha! hoppas vi hittar det vi tänkt bara..annars blir det lite småstressigt om vi ska behöva komma på något nytt bara några timmar före firandet! men vi får hoppas på det bästa.

men nu ska jag nog göra lite nytta! sessan sover så det e bäst att passa på.

kram kram

      


bilbarnstolen tycker hon om :) 


7 januari

sitter och försöker ändra lite på bloggen.
men jag är inte så jävla haj på det här med design..men förhoppningsvis blir det bra till slut. men nu vill inte mammas hjärta ligga ensam längre så det e bäst att avsluta för tillfället.
får se när jag får tid att fortsätta. ikväll är det jobb också så det blir väl imorn!!

kram

4 Januari

oj..vad konstigt det var att skriva januari... :)

ja ett nytt år är kommet. och det firade jag in med mina nära och kära.
var hemma hos ellinore och tobias, storebror och en kompis var där också..sen kom chrille och ida med lilla rasmus. mycket trevligt..gof mat och gott dricka :)
sov över där.

dagen efter var det bara slappt..hände inte för mycket..jo..ett besök hos polisen blev det. någon hade snott våran reg-skylt på bilen under natten så vi fick åka och hämta ut en tillfällig..haha! vilka puckon.
men för övrigt hände det inget speciellt.

I lördags började jag jobba på CC igen. roligt att vara tillbaka, men saknade min prinsessa varenda sekund. men det e bara att vänja sig från början. o så får hon ju lite egen tid med pappa..så det e ju bra!
började ju bra iallafall..LHC-TIMRÅ 4-3 ! gutt

o i söndags åkte vi och lämnade max, efter det blev det en fika hemma hos ida och chrille. efter det hände det inte mycket på ett tag. senare åkte vi till sonnys pappa för vi behövde hjälp med min dator som jag har fått :) men det tog för lång tid så vi åkte hem och datorn fick stanna.

o nu e allt som vanligt igen, sonny jobbar och jag o nellie gör inte allt för mycket. försöker städa och packa lite, men det e inte lätt när tösa inte är nöjd. får hoppas på bättre dag imorn :)

men nu har jag fått tillbaka min dator, svärfar kom o lämnade den förut :) så jag åkte till netonnet och köpte en mus förut, jobbigt att använda den som är i datorn hela tiden.
sen åkte vi och kolla på tapeter till nya lägenheten. ojojoj vad svårt sånt är..finns så mycket att välja på. men till slut så valde jag: vitt i hallen och köket (med en fondvägg), blått i max rum, lila i vårat sovrum..superfint! och en beige tapet i vardagsrummet med en fondvägg med lite mönster på. hoppas vi blir nöjda.
kolla även på skåpsluckor och jag tror dom jag har tittat på på nätet blir bra. dom var fina i verkligheten också!

imorn är min skatt 2 månader..gud vad tiden går fort! det e så roligt när hon börjar hänga med lite mer. jollrar och skrattar..leker med händerna o sånt. mys!!

nehe, om man skulle hoppa in i duschen o så då..sen blir det mys i sängen med mina hjärtan!!

god natt




        


      


RSS 2.0