husvagn

Igår var vi iväg och köpte en husvagn, haha! Så numera kommer jag vara gräsänkling i veckorna då sonny kommer vara iväg och jobba. kommer kännas konstigt i början men man vänjer sig nog. Dessutom går ju tiden så himla fort :) Han kommer vara borta mån-tors så vi har iallafall 3 dagar i veckan tillsammans. Man tar nog vara på tiden tillsammans på ett annat sätt.

Igår var jag och Nellie hos Katta och Sebastian och fikade. Sen gick vi ut en snabb sväng till ikano och glodde lite.
När vi kom hem var vi barnvakt åt Zacke och Saga en stund. åkte därefter och köpte en tv och en kaffebryggare till husvagnen :) mycket man helt plötsligt var tvungen att ha, Men min snälla pappa hade lite kastruller, stekpanna, tallrikar, bestick osv. som vi kunde få! Det behövs ju garanterat mer saker sen, men man får ta lite i taget och man kommer nog på fler saker vartefter. Vi är ju inga husvagnsmänniskor igentligen, Men nu tycker jag faktiskt att det är lite kul. Det kommer garanterat bli några husvagnssemestrar framöver.

Nu ska jag göra mig redo för en promme till Berga. Ha det gott !!

uppdatering!!

Nu har jag semester och det är helt underbart!!

I fredags begav vi oss ner till Tomelilla i skåne. fredagen och lördagen spenderades inne på Tosselilla, Skånes sommarland. Tyvärr hade vi väldigt otur med vädret och det regnade mest hela tiden. Men vi gjorde det bästa av situationen och hade super kul ändå. "finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" :) På lördagskvällen åkte vidare till Tina i Höganäs. Där stannade vi två nätter. Vi var bla. inne i Helsingborg och gick på ett tropikarium. Vi var hemma igen i måndags kväll.

Igår var jag, Nellie och mamma/mormor ute i Ljungsbro hos Kerstin och Lennart. Fikade, plockade äpplen, kolla på båtarna i kanalen mm. Idag har jag och Nellie varit med pappa/morfar, Helena, Nina och Inga på Skänninge marknad. Köpte ett par foppatofflor till Nellie, en plånbok till mig och strumpor till hela familjen. Mer än så blev det inte.
Imorgon ska vi åka runt lite med Elle, ner på stan en sväng sen ska vi till hennes jobb och handla lite kött :)

Har inte så mycket mer planerat under semestern. Men har tänkt att träffa lite vänner som man sällan träffar. Ska åka till Katta nån dag t.ex. Tänkte också träffa Ninna och dom någon dag. Ett besök hos storebror ska vi planera in också. Förövrigt så tar vi dagen som den kommer. Skönt det också! Kanske blir nån tripp till någon djurpark eller astrid lindgrens värld eller så. Men det återstår att se. Jag ska iallafall njuta av min ledighet tillsammans med min fina lilla prinsessa!
Sambon har ingen semester i år tyvärr :(

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tv innan det är dags att sova!!


Tävling

Jag är med och tävlar om en namntavla hos emilie och caroline. klicka HÄR för att komma till tävlingen!




RSS 2.0