Ingen flytt

Nej, nu har vi bestämt oss för att tacka nej till lägenheten. Så vi får bo kvar här ett tag till.
Vi ju gärna hitta något som man verkligen känner att det är rätt. Flytta för flyttandets skull är inget bra! Det har vi gjort en gång och se hur det gick.

Vi är precis hemkomna efter en lunch med Sonny och Tobbe på ikano. Gottigt värre!
Skulle ha träffat Ninna idag också, Men dom ringde till henne imorse så hon fick åka och jobaba. Får bli en annan dag.

Så vad vi ska hitta på idag vet jag icke. Men det märker vi!!!

Ha en bra dag.

lägenhet

Hej
Idag har vi kollat på en lägenhet. En 4:a, men är lite kluven. vet inte om vi ska ta den eller inte.
Det finns både för och nackdelar. Badrummet var det fulaste jag har sett typ, och hade inget badkar. Och ett av rummen var välldigt litet. Men tapeter och sånt var jättefint, nyrenoverat kök och en öppen spis i vardagsrummet, som faktiskt funkar också :) så mysigt! Men vi måste bestämma oss idag, för imorn måste vi isf säga upp våran lägenhet för att slippa dubbla hyror. men vi får se som sagt!

Igår gick Nellie hela tio steg, duktig tjej. Så nu är det nog på gång snart. Så stolt över min fina tjej. Det bästa som har hänt!!

annars händer det inte mycket. Har inga planer heller för den delen, tråk!!
men men, sånt är livet!!

ha en bra dag.


Busfabriken

Meket med bil hos tobbe gick fort förut. Och under tiden dom var borta satt jag och funderade på om vi skulle åka till busfabriken. Så när dom kom hem la jag fram det förslaget vilket Max nappade på direkt. (hade inte förväntat mig något annat direkt) hehe, så vi käka lite lunch sen åkte vi! Mötte upp Jensa, Susann och Evelina också. Ringde och fråga om dom också ville följa med, och förslaget gick hem där också.
Jag har aldrig varit med där förut så det var super skoj att få se det många pratar om. Och det var ju såå roligt. Man blev som barn på nytt :) hehe. En rutchkana var ju t.o.m. läskig. Jag satt jätte länge uppe på toppen innan jag våga åka ner...haha! Blev lite halv mobbad efter det.
Nellie tyckte också att det var roligt. Men hon satt mest i sin lilla "hörna" som var för lite mindre barn.
Hon tyckte det var så kul att hon t.o.m. gick lite :) Ett par steg har hon tagit tidigare, men idag blev det fem steg ett par gånger. Så duktig hon är :)

Vi var hemma ca halv sex. Så hela dagen gick nästan. Lagade lite kvällsmat. Sen har det inte hänt mycket mer. Barnen somnade hur lätt som helst idag. Var trötta som tusan efter en bus-dag!

Imorn blir det att jobba igen. HEJA LHC! just det, på tal om LHC. Jag handlade lite i lhc-shoppen igår på jobbet. Nellie fick ett set med mössa och halsduk, hur sött som helst, rea var det också...billigt, billigt. Max fick en tandborste så f.r.o.m. igår kväll blev det mycket roligare att borsta tänderna :)

Men nu ska jag dra mig. ha det gott!!! Slänger in några bilder från dagen också...!!







Söndag

Ja så var det söndag igen. Helgerna går ruskigt fort.
Igår jobbade jag på CC mellan 14:00-18:00. LHC tog hem segern efter straffar, så 2 poäng blev det iallafall.
Efter det gasade jag hem med pappas bil så hämta Sonny upp mig på parkeringen för att åka till svärfar och äta supergod currygryta. Dom var så snälla och vänta på mig :)
Blev kvar där till ca 20:30. SEn åkte vi hem och nattade barnen, som inte var speciellt svårt!!

Idag sov barnen ända till 07:30. Jag vaknade t.o.m före dom. Skönt att få vakna "av sig själv" nån gång. Man känner sig mer utvilad då.
Upp och käka frulle som vanligt. Efter det storstäda vi hela lägenheten. Så nu är det rent och fräscht här!! Skönt. Det behövdes verkligen.

Sonny och Max gick precis till Tobbe. Dom ska hjälpa honom med hans bil. Får se hur länge det dröjer. Kanske blir ikano en sväng om det inte tar allt för lång tid. Men vi får se.

Nu ska jag ta tag i mig själv så jag kan vistas bland folk idag också :)
Ha en trevlig söndag!!

shopping

ja det blev en tur till ikano med hela familjen. Jag köpte min masxara som var den största anledningen till att jag skulle ut dit. Men lite annat blev det också. Hitta skor till Nellie och Max, men inte till oss andra. Däremot köpte jag en ny mobil...sånt där impulsköp nu igen. Men jag behövde verkligen en ny. Den andra lever sitt egna lilla liv kan man säga.  Den svarta/vita skon är Nellies, fast hennes "övre" sko är rosa. Men den fanns ej på hemsidan. Den andra är en fodrad gummistävel till Max. Och sist min fiiina telefon :) rosa såklart!! Har lite svårt med det där med touch, men jag vänjer mig förhoppningsvis :)


                            




Nu ikväll har vi ätit bakad potatis med skagenröra och sallad. Det var allt för länge sen..så himla gott :)
Nu sitter jag ocg inväntar kvällens Idol.
Har fått jävligt ont i magen också. vet i fan vad det beror på. En konstig smärta som jag aldrig haft förut. annars har jag ju haft endel problem med magen, men inte såhär! jaja, hoppas det går över. Känns redan lite bättre så jag håller tummarna!

Nu ska jag kolla tv. ha en bra kväll!!

Fredag

Igår var det full rulle hela dagen. Evelina kom hit 08:00 sen kom Max hem runt 10:00.
Vi klääde på oss och promenerade bort till Ekdungen och lekte en stund, sen gick vi hem och laga lunch! pankisar blev det!! Sen lekte dom en stund här inne. Byggde koja under matsalsbordet och lite sådär.
Men sen tyckte jag att det var dags att gå ut igen så vi klädde på oss. Men den här gången gick vi bara till våran lekpark här utanför precis. Var där lite mer än en timme. Sen gick vi till lekparken på skolgården så fick dom leka en sväng där också!
var ute i tre timmar den gången. Sen var dom trötta och törstiga! så vi gick in igen.
efter en stund kom Jensa och hämta evelina och vi andra åkte ner till bussgods och skicka iväg våran gamla vagn till en köpare i Vara. Efter det var det dags att laga mat. Taco blev det igår som sambon tjatat om. Gottigt.
Sen hände det inte så mycket mer. Kolla Idol och mitt inspelade våra bästa år :)

Idag slutar Sonny tidigt, nice. Men jag ska nog ut till ikano en sväng för jag måste ha en ny mascara sen ska jag kolla på skor till hela familjen! Sen är det färdig shoppat för snart väntar ju en ULLAREDS-RESA!!! så jävla kul..längtar ihjäl mig nu....men bara en vecka kvar!!!! låt det gå fort :)

men nu ska jag dra mig!! Ha en underbar fredag!!!


födelsedags"kalas"

På förmiddagen packade vi (pappa, jag och Nellie) in oss i bilen och åkte till Bubben som fyller år idag.
Vi köpte en klocka som vi visste att han ville ha. Stanna där en och en halv timme typ. Sen åkte vi hem igen.
Jag och Nellie busade lite, men sen blev hon trött och somnade. Sov ovanligt länge idag, hela tre timmar!
Så jag vilade lite jag också :)
När resten av familjen kom hem så åkte vi och handlade lite, sen blev det hämt pixxa till kvällsmat. Var lite lata idag! (det får man vara ibland) !!

Nu sitter jag och kollar på Idol som vanligt den här tidpunkten!!
Blir nog en tidig kväll idag känner jag. trots att jag vila förut.

Imorgon bitti kommer evelina hit och ska vara här hela dagen. Så imorn skulle egentligen Max varit hemma hela dagen, men han ska fotas på dagis så han får gå en stund på förmiddagen! men sen hämtar Sonny honom och skjutsar hem honom så hon har någon att leka med. Blir lite roligare så.

men nu vakna Nellie så jag ska gå och lägga mig med henne igen!!

Ha en trevlig kväll...puss och kram

Sjukhusbesök

idag på morgonen har jag och Nellie varit med morfar på sjukhuset. Han ville ha med sig nån om han inte kunde köra hem själv. Nellie charmade alla i väntrummet och kröp omkring och "prata" med alla :)
Men nu är vi hemma igen och allt gick bra.

Ikväll drar hockeyn igång i Cloetta Center och jag ska givetvis jobba. Dock inte i "min" kiosk! tråkigt..men jag fick jobba iallafall. Dom har dragit in på personalen där också. Så vi ska bara vara 2 i våran kiosk nu för tiden. Så vi får turas om vi tre. Idag är det jojo och sara, på lördag är det jag och sara tror jag det var, sen nästa gång är det jag och jojo osv. Men idag stod jag som första reserv och någon har lämnat återbud så då fick jag hoppa in! Ska inte stå i den roligaste kiosken precis, men men! jag får röka ofta :)

Nellie har sovit otroligt bra i tre nätter nu (peppar, peppar) hoppas det håller i sig :) Ingen välling eller nånting på natten. Sovit från ca20:00 till iallafall 07:00-07:30 ungefär!! skönt.

men nu ska jag kolla klart på våra bästa år sen ska vi ta tag i dagen!!!


helgen som gått

i lördags blev vi bjudna på mat hos svärfar med familj, som vanligt på helgerna :) hehe. känns som vi är där och äter jämt på helgerna! vi får ta och bjuda igen lite mer!! Så där spenderade vi nästan hela lördagen. Var på ikea en sväng på förmiddagen och skulle hitta något för min värdecheck på H&M som kom i brevlådan i veckan. Köpte ett par byxor till Nellie, men jag ska nog byta dom tror jag! för stora i midjan och ingen resår.

Idag har vi väl gjort som väldigt många andra i sverige...röstat såklart! Efter det var vi bjudna på söndag-middag hemma hos mamma. Sonnys favorit blev det. Fläskfilé i sås med klyftpotatis..mums! Så vi har med andra ord haft en lyx helg då vi har varit bortskämda med mat. Har inte behövt laga nånting själv :)
Efter mamma åkte vi till svärfar idag igen. Städa av bilen lite och fika och så!

Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker. när det är slut ska jag slå över till valvakan och glo lite tänkte jag! och hålla alla tummar och tår.

hoppas alla har haft en trevlig helg. kram på er!!

fredag

fredag igen, men det känns typ som lördag. Sonny har varit hemma nästan hela dagen idag.
Vi har inte gjort speciellt mycket. Möblerade om lite, lite förut för att slippa ha alla Nellies leksaker i vardagsrummet. Så nu har hon fått ett hörn i vårat sovrum istället. (att ha alla grejjer alltså, inte leka bara där)
Sen tog jag Nellie och gick ut och gick en sväng. Men det blev inte så långt idag, vädret har ju inte varit det bästa.
Efter det blev det lunch, Sen somnade både jag och Nellie på eftermiddagen. När vi vakna hade pappa åkt till jobbet.
Då gick jag och Nellie till affären och köpte potatis och cola :) och en sak till Elle som hon hade glömt. Så förbi där på hemvägen och lämnade det. Stod kvar en stund under taket för det stod som spö i backen på hemvägen. Men det avtog och vi skynda oss hem.
Blev lite bus sen lagade jag kvällsmat. Kotlett med klyftpotatis och rosmarinsås blev det. GOTT!!

Nu har Nellie precis somnat, jag kolla på Idol och pappan duschar!

Ha en trevlig kväll everyone!!! puss

   

fika

Nu har vi varit hos Ninna på en fika. Hon och hennes mamma höll på att baka bullar. Så nybakade bulla och kaffe blev det. riktigt gott! Köpte med mig en blomma också för Ninna fyller år imorgon. hela 25 år!!
Sessan somnade på vägen hem så hon sussar i vagnen på balkongen.

vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu. Nellie ska få sova färdigt så får vi se vad resten av dagen bjuder på.

hej svejs så länge

tråkigt

tråkig jävla dag idag. Regn och rusk ute.
Jag hade tänkt att vi skulle gått ut och gått en stund. Klädde på både mig och Nellie. Men när jag skulle öppna dörren stod det som spö i backen igen. Så vi vände och gick in.

Så nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske ska ta en sväng bort till Ninna sen. Men vi får se.

Ha en bra dag i skit vädret! puss och kram

onsdag

god morgon alla glada och ledsna!

Jag har varit rökfri sen jag skrev att jag tog min sista cigg. lite mer än ett dygn alltså!
Men vi får väl se hur det går...känner redan hur tålamodet försvinner mer och mer. INTE BRA!

Idag vet jag inte vad jag och sessan ska hitta på. Pappa är borta hela dagen idag först jobb, sen ska han upp till sthlm och kolla på hockeyn! så honom ser vi inget av idag.
Kanske ska ta och gå ut och gå sen en sväng. Behöver röra lite på fläsket. Ska försöka banta lite nu tror jag. Det är ju några kilo som ska bort. 

men men, ska dra mig igen! Han en bra dag. puss och kram

ledig

idag har min sambo varit ledig. Imorse åkte han iväg för att kolla på en bil och visa våran bil för ett ev. byte.
och så blev det. så nu är vi volvoägare :) med lite hjälp av svärfar och hans maskiner kommer den bli superfin.
tur att vi bytte för våran bil hade tydligen skurit i motorn bl.a. och det var inte det ända felet!

Efter det åkte vi till Willy´s och handlade lite. Efter det åkte sonny och pappa till Mjölby och hämta en sista grej. så nu är allt klart! skönt det.

När sessan sov eftermiddag så gjorde jag också det. så skönt! vi gick upp tidigt idag så det var behövligt. Mormor (mamma) kom även på besök en stund idag. Hon hade lagt in sill till mig och saltgurka till Sonny :) Världens bästa mamma. Senare åkte vi till ida och chrille och hämta våran barnstol. Så nu har vi bytt stol till Nellie i bilen.
Vidare till svärfar och tog en kaffe. Han skulle kolla på bilen också.
Efter det stanna vi till hos mamma på vägen hem. När hon var här förut så sa hon att vi kunde komma och hämta kräftor som hon hade kvar efter helgen, och det tackar man ju inte nej till. Så nu ikväll har vi käkat upp dom :)
Gottigt värre.
Nellie har precis somnat...sent ikväll. och jag har tagit mig en varm och skön dusch. Ska snart kila in i sängen och gosa ner mig och titta på tv. Men först ska jag röka min sista cigg. Har en kvar sen har jag sagt att jag ska sluta igen. får se om jag håller det. Men jag kommer iallafall inte ha några när jag vaknar imorgon!

ha en trevlig kväll allesammans.

God natt

Nellie

Vad heter ditt barn?
Bettina Nellie Elisabeth Johansson Sörensen

När var du beräknad att föda?
8 november

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Nope. Hon kom 5 november

Hur stor var barnet vid födseln?
3700 gram 48 cm lång

Hur lång tid tog förlossningen?
Fick lite småverkar runt 20:00 kvällen den 4:e. Är inskriven på förlossningen 00:57 den 5:e och hon är född 05:00 så det tog inte så jätte lång tid.

Tog du någon smärtlindring?
Ja. Lustgas och epidural (han precis få den innan det var för sent)

Tog ni reda på könet?
Nej, inte den gången. Men med nästa vill jag :)

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Nej, hon var 2 dagar gammal när vi bestämde oss

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Absolut!

Har du fått några bristningar?
Ja, någon enstaka

Var du nervös inför förlossningen?
Nja. Jag hade varit med på en förlossning innan så jag visste lite vad som vänta mig. Förutom smärtan då givetvis.

Hade du några cravings?
Nej. åt mycket choklad, men det gör jag annars också :)

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Blev glad

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
4 veckor

Hur mycket gick du upp i vikt?
ca 18 kg

Hur länge ammade du?
1 månad ungefär

Vem är barnet mest lik?
Sin pappa, men har mammas ögon

Vad är det bästa med att ha barn?
Allt, allt är underbart. Barn är underbara!

Vad är det sämsta med att ha barn?
Finns inget.

Är ditt barn döpt?
Japp! 27 mars -10

Hur gammal är barnet nu?

10 månader och 1 vecka


Lördag

igår skulle vi ha åkt till Valla, men vi bestämde oss för att ta det idag istället.
Vi blev hemma och jag började städa av lite här hemma. Bytte gardiner och fixa lite.
Sen blev det att åka till svärfar och familj och grilla istället. Gottigt som vanligt :) Kött, klyftpotatis och whiskysås blev det, med lite baguetter till såklart.
åkte hem runt åtta för Nellie var så trött. Hon somnade som en stock så fort vi kom hem typ. Hann bara klä av henne och byta blöja så sov hon!
Däremot så ville hon inte sova länge imorse. Strax innan sex ville hon gå upp. Max vaknade också samtidigt typ så pappa gick upp med barnen så jag fick sova en stund till..skönt :)

När jag satte mig vid datorn och kolla mailen nu så blev jag glad. Har kommit med i ännu en kampanj på Buzzador. Pampers active fit 4 (7-18kg) Så nu eftersöker jag småbarnföräldrar som är intresserade av att testa denna blöja :) Säg till så fixar vi det!!

 

Men nu ska jag göra mig iordning lite. Efter lunch blir det Vallaskojsky med familjen och svärfar med familj såklart .) hehe!!

Ha en underbar söndag

Fredag

japp..äntligen fredag! skönt med helg

Sitter och inväntar sambon för lite lunch, Sen ska vi gå till Ninna för en massa lek och bus med barnen. Mysigt :)
Efter det vet jag inte riktigt vad osm händer. men det märks.

Ha en underbar dag...puss och kram

skogspromenad och personalmöte

Ja idag har vi varit på äventyr i skogen. Elle, Tobbe, Zackarias, Zaga, Lina, Tristan, Max, Nellie och jag!
roligt för barnen var det iallafall. och Tobbe tyckte vi skulle ta en "genväg" som inte var jättebra när vi hade tre barnvagnar, men det gick. Kom ut på spåret igen efter mycket terrängkörning och gupplande för barnen som satt/låg i vagnarna.
Stanna till vid en lekpark, världens tråkigaste skulle jag tro. Inga gungar hängde i ställningarna, det som fanns var ett lite hus och en slags gungbräda typ. så där blev vi inte långvariga. Men en promenad på 3 timmar blev det iallafall.
När vi kom hem så vände jag bara i dörren i stort sett. Skulle på personalmöte på CC idag. En utbildning om korv och leende skulle man kunna sammanfatta det. HAHA, lät kul va?! Men han som höll i kursen var rolig iallafall. Blir mer intressant att lyssna på då tycker jag.

Nu är jag iallafall hemkommen och sitter o inväntar idol!! Ska mysa ner mig i soffan rejält idag tror jag.
Trött efter en lång dag. Blev väckt vid 05:50 imorse. Det är inte jag van vid. Nellie brukar sova till ca 08:00 iallafall. Men imorse var det Max som väckte oss. Så är lite små seg skulle man kunna säga!

Men vi hörs imorgon!! god natt

ljusparty

är nu hemkommen från ljusparty hos Ninna. Köpte två fina elefanter att ha små ljus i!
mycket trevligt var det :)

Nu sitter jag bänkad framför idol som jag missade lite av idag!

Imorgon kanske det blir skogen med Elle och Lina och barnen om vädret tillåter..hoppas! skönt att komma ut lite o göra något annat ett tag. Men vi får se som sagt.
Annars har jag inget planerat direkt.

På fredag ska vi träffa Ninna igen. Felix och Max ska få leka lite. Dom tyckte det var så himla roligt sist och det är ju kul. då e det klart att dom ska få leka lite ibland!  :)

ska ta lite mat känner jag i magen. Åt en smörgås hos Ninna med det var visst inte tillräckligt känner jag nu. *kurr, kurr*

Vi hörs imorn!!! god natt

godmorgon

idag har vi inget planerat föränn i kväll. då ska jag till Ninna på ljusparty! trevligt. det verkar bli lite folk man känner igen iallafall..kul kul! jag har ju lite svårt för sånt där annars..blyg som jag är :) hehe!!

men jag återkommer senare, hade visst inget att skriva nu :D !!

puss och hej!

Idol och ostbågar

sitter i soffan i min ensamhet och äter ostbågar (självklart med gaffel) :) och kollar på idol! Barnen sover och sambon jobbar.

BVC-besöket gick bra och sessan mådde fin fint. Hon hade gått upp i vikt och vuxit på längden. 7890 gram och 68,5 cm lång. Hon följer sin kurva fint!
Efter det var jag hos mamma, vi lekte mest med Nellie :) busa runt på golvet som tokar!!

Sen träffade jag Ninna. vi gick ut till ikano en sväng! Köpte 2 par jeans till Max på H&M!! Billigt som tusan. rabatt på alla jeans hade dom, och det hade jag missat! haha, det var ninna som sa så då gick vi ju givetvis dit och gjorde fynd :) Vi käkade på ikea också..fick äntligen mitt isterband som jag tjatat om länge nu..JÄTTEGOTT var det, och SUPER BILLIGT! endast 32:- med dricka och sallad!

Och till sist åkte vi med Rocky till veterinären. Gick jättebra. Det ända som var märkbart var att hans prostata var större än vad den ska, men det var normalt hos en gammal hund. Han fick en spruta så krymper den igen! Men annars var allt bra. Han får hänga med några år till :)

Nu ska jag slå igen datorn och kolla klart på IDOL!!!

god natt

mycket på schemat

nu väntas snart ett besök på BVC. det ska bli spännande och se hur mycket sessan har gått upp i vikt, och hur mycket hon har växt! Läkarundersökning är det idag också.
Efter det ska jag gå till mamma, (tror jag) har inte pratat med henne än men vi bestämde igår att jag skulle dit nån gång under dagen. så vi får hoppas hon är hemma.
Efter det ska vi träffa Ninna! Trevligt, händer inte så ofta längre. Men hon går hemma på dagarna och det gör ju vi också. då kan man väl ses lite istället.
Sen ska vi till veterinären med Rocky idag. Eller vet inte om vi följer med alihopa men det märks. Bara en vanlig rutinkontroll så det är inget allvarligt!

Men nu måste jag rusa. ha en bra dag!!!


Glömde

Glömde ju lägga in bilden på Nellie när hon ligger och sover!
Kolla in stilen!! SÖT-UNGE!!!





Full rulle hela dagen

Idag blir våran underbara dotter 10 månader! Grattis mammas lilla tös. Och lite presenter har hon fått minsann. Men inga inköp som var planerade bara för att hon "fyller"

Imorse åkte vi till Cupolen på loppis. Fanns inte möe och ha, mest kul att gå och titta.
Men morfar gjorde ett fynd åt Nellie. En elmotorcykel! Super fin och helt ny. den var inte ens uppackad ur kartongen och över halva priset fick han den för. Hon är ju givetvis lite för liten än. men nu har hon något att växa till :) Hon kommer garanterat vara coolast i stan när hon åker runt på den där. Spelar musik och grejer gör den också!! hehe.
    

Åkte vidare hem till svärfar för Sonny skulle låna hans bil och hjälpa mamma med en grej. Så jag stanna kvar där under tiden. Vi blev bjudna på lunch sen frågade dom om vi ville följa med till skogen en sväng. Så det gjorde vi såklart! En lång promenad blev det, var nog nästan ute i två timmar. Efter det blev det fika och sen åkte vi hem och laga mat.

Sen hittade jag en vagn som jag blev kär i, så den åkte vi och köpte. superfin! Jag hade (nästan) bestämt mig för att köpa en neutral vagn som passar både kille och tjej så att man kan ha den till nästa barn också, men kunde inte låta bli att köpa den här. Jag som är barnvagnstokig vill säkert ändå ha en ny när det e dags :)

Vad tycker ni?



Så nu har jag en Carena Easy till salu (svart/rosa hello kitty), Intresserad ? HEHE!!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på 2½ Men!! sååå bra :)
God natt

Shopping

nämnde ju igår att jag köpte en tröja till Nellie på marken. Har dessutom fått hem ett paket från H&M där jag beställt lite, och även ifrån H&M butiken har det fått följa med lite hem.
Så tänkte lägga in lite bilder på shoppingen :)


 

Tröjan från marknaden



             

                                                                                        
Får inte riktigt till det med bilderna, men ni får stå ut med det! Köpte även ett par benvärmare från H&M men dom fanns inte kvar på hemsidan. Orkar inte ta kort nu heller!!!

Nu blir det snart loppis. Ha en trevlig söndag!!


Lördag

Igår var jag och Kicka uppe på öppna förskolan med barnen. Första gången jag är där..dåligt av mig. men jag är ju som jag är! jag kan inte gå upp dit och sätta mig själv, haha. kan ju inte prata med folk. men igår fick jag ju sällskap så då går det :)
Efter det gick jag och Nellie och möte Elle och Saga, vidare hem till henne så hon fick äta lunch. Sen gick vi och hämtade Zackarias hos dagmamman, och då gick jag in till mamma en sväng för jag såg att hon var hemma.
Sen gick vi upp till centrum en snabbis, sen vidare till Elle igen! där jag tog hand om barnen och Elle städade :) hade det ltie körigt där ett tag, men det gick bra ändå!
Sen kom Robin, Lina och Tristan på en snabbfika, Sen var vi tvugna att gå. Vi skulle upp till centrum (igen) sen vidare hem till mig för att ha tvättstugan och laga mat. Efter det blev det inte mycket mer.

Idag ville Nellie vakna 06:20. alltid lika toligt när hon vill gå upp så tidigt. men det e bara le och se glad ut! vi hade lite mys i sängen först, så vi steg nog inte upp förän strax efter sju. Åt frukost, duschade, rastade hund sen åkte vi till borensberg för att gå på marknaden! hitta en urgullig tröj/jacka till Nellie. men det var det ända också.
Åkte hem en sväng och jag och Nellie sov lite lunch, Sen följde vi med pappa, Helena och Emma till ikano och Maxi. När vi kom hem igen fick jag ett sånt där konstigt städryck igen (en lördagkväll) så jag har städat av lite här hemma, välbehövligt!

Imorgon ska vi på loppis i Cupolen med pappa och Helena, sen vet jag inte vad som händer riktigt! vi får se.

Nu vill sambon ta en cigg så jag avslutar!

Ha en trevlig lördag-kväll allesammans!!! puss och kram

Jävla förkylning

Nu har det blivit min tur, mår piss! jobbig jävla förkylning har trängt sig på. inget roligt alls.
och imorn ska jag jobba, hoppas jag mår bättre så jag kan genomgå en hel dag på jobbet! Min chef ringde i tisdags och frågade om jag kunde komma in imorn, och självklart ordnade vi till det så att det funka :)
kul att jobba lite ibland.

Sen har jag börjat fundera på om jag ska fortsätta på CC eller inte?! kan inte komma fram till något vettigt alls.
Men dom har dragit ner på personal som fan, så vi ska bara vara 2 i våran kiosk hädan efter, så man kommer inte få jobba alla matcher. Frågan är då om det är lönt? kanske bara får jobba 1-2 ggr i månaden, och det blir inte mycket extrapengar direkt! men jag ska fundera lite till får vi se vad jag kommer fram till.

idag har det blivit en heldag med Ellinore igen. Hon frågade om jag orka pallra mig ut och gå en sväng, så det gjorde vi! tråk att bara sitta hemma. Sen gick vi upp till centrum, och efter det gick vi hem till henne så barnen fick leka lite. alltid roligt! Men nu har hon fått jobb så nu kommer hon inte vara hemma på dagarna längre, vad ska jag ta mig till ?! hehe!
Men det e bara tre månader kvar till jag börjar jobba så det ska nog gå bra ändå!!

nää..ska dra mig igen. bädda ner mig och kolla på fångarna på fortet! fryser så det ska bli skönt!!

god natt


RSS 2.0