Onsdag

Idag har vi spenderat dagen med Ninna och Felix.
Vi gick till ekdungen så Max och Felix kunde leka lite, och dom lekte jätte bra ihop. Dom är ju jämngamla också, Felix är bara ett år äldre än Max, så dom hade jättekul!
Sen har vi haft tvättstugan hela kvällen! alltid lika roligt! men men, sånt man får stå ut med ibland!

Min Sessa har verkligen blivit duktig, hon kryper nästan helt nu! knäna är inte riktigt som dom ska, men hon hjälper iallafall till med dom när hon ska ta sig fram. Vi har fått börja stänga datarumsdörren och Max dörr. Max leker så himla mycket med lego, så det är inte så bra om Nellie kryper in där och stoppar en sån bit i munnen! 
det går verkligen fort när hon har spanat in nåt hon vill ha. igår kröp hon till och med ut på ballkongen, hon tog sig över tröskeln där ut också. Hehe! Stolt mamma!!

Imorn ska vi upp till den nya vattenlekparken med Ellinore, Zackarias, Ninna och Felix. och jag Nellie och Max förstås :) Skojigt, skojigt! Det uppskattas nog av barnen !

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så jag orkar med dagen imorgon också :)

God natt


Bildregn

slänger in en massa bilder ifrån helgen!!

 

 

 

 

 

  

 



Länge sen

ja nu var det visst länge sen jag skrev här.
Men vi har ju varit bortresta så då skitter man ju inte vid datorn precis.
Vi har haft det jätte trevligt som här dagarna nere i skåne. Vi ar bott hos Sonnys syster den här gången.

I torsdags åkte vi över till Danmark och gick och kolla lite, trevlit. åkte därifrån vidare till Väla och kolla lite.
efter det hände det inte så mycket.

På midsommarafton började vi med att ge Max alla sina paket, han fyllde ju år. Hoppas och tror att han blev nöjd.
Fortsatte dagen med att baka tårta, jordgubbstårta hade han önskat, så jordgubbstårta blev det! Sen åt vi sill och potatis till lunch, MUMS! Tog en sväng till Julivallen efter det! men bara en snabbis, skulle mest följa Emmy dit. Kom hem igen och då hade dom fått besök, Mattias bror och hans sambo med dotter kom.
Vi grilla grillspett och åt hemmagjord potatissallad. Det var också MUMS :) Sen satt vi mest och pratade och drack lite alkohol :) trevlig dag det också!!

På midsommardagen åkte vi till hembygdsparken i Ängelholm, det är en djurpark där. Kolla på alla djuren, barnen lekte och vi drack kaffe :) Åkte vidare till Annette för att kolla in grejjer hon hade till oss. Nellie och Max fick lite kläder och lite andra saker. Även en recesäng fick vi, mycket bra till Nellie. så den har hon sovit i dom här dagarna.
Senare på kvällen gick vi ner till stranden hela gänget. Alla utom jag, Tina och Hugo badade. (och inte heller Nellie och Alicia förstås) Så himla mysigt nere på stranden! Efter det gick vi och hyrde film, "farsan", den var ju lite rolig den filmen :)

Söndagen började med att vi packade in allt i bilen, snacka om att man fick "pussla" där bak för att vi skulle få in allting. Men tillslut gick det bra. Lämnade väl Höganäs vid tolv ca. Efter att ha varit hemma hos Annette och sagt hej då. Stanna i Ängelholm hos några kompisar till Sonny och tog en fika. Max fixk paket där också :) O Nellie fick några leksaker som detras son hade växt ifrån, det var snällt. Vid 14:00 började resan hem i en stek het bil. (hur kunde vi köpa en bil utan AC har vi frågat oss ett par ggr nu, Korkat, haha) men dte gick ändå. Stannade till några gånger på vägen hem, b.la. för att äta! vi var väl hemma vid 19:00 ungerfär. Då var det bara att packa ur bilen och sen gick vi och hämtade Rocky. Han hade saknat oss!

Tyvärr så glömde jag kameran hemma så jag har tyvärr inga bilder att visa!!!

Men nu måste jag dra mig. puss och kram

lång dag

trött efter en lång dag, men allt har hunnits med..och lite till :)
eller nästan allt, det sista från tvättstugan kom precis in, så nu ska jag packa det sista, sen blir det sängen.
är hur trött som helst!
Jag håller på att bli förkyld också, INTE BRA! hoppas det går över fort och att det inte blir värre. vill ju inte ligga i skåne och vara sjuk!

men nu säger jag god natt och hoppas på det bästa!

tisdag

         idag är det mycket som ska hinna med känns det som

  • inhandla batterier och mer presentpapper
  • slå in kvarvarande paket
  • träffa pappa
  • kanske gå till ikano
  • tvätta
  • laga mat
  • packa

          men det ska vi nog klara :)
          eller, det beror ju på hur mycket tid jag kommer spendera här.
          men jag får ta mig i kragen helt enkelt. Och jag hoppas på att min sambo slipper jobba ikväll.
          Annars blir det jobbigt. men men, det märks.

          Men det är väl dags att sätta igång kanske, passa på när sessan sover.
          kanske återkommer senare. puss och kram


kväll

ja nu är dagen så gott som slut. dagen har varit bra.
Katta kom ju på besök förut, vi fikade och snacka skit ett tag. Sen blev det att börja med maten.
Fläskfilé i sås med klyftpotatis blev det idag, lyxigt en helt vanlig måndag :)
Sen bjöd jag hit papsen på en fika, blev så mycket över efter kattas och min fika, och det känns ju lite onödigt att få kasta det tänkte jag :P så nu är det nästan slut iallafall.
Nellie somnade om för andra gången för en stund sen, så det är väl dags att jag också kryper ner.
sambon jobbar, jour den här veckan, iallafall idag och imorn! resten slapp han som tur var. annars hade våran resa blivit inställd, inte bra!
Max har börjat hosta massor också, hoppas bara inte att han blir värre! peppar, peppar!

Nu säger jag god natt!

Måndag igen

Nu är det ny vecka igen, gud vad tiden går fort (som jag nämnt tidigare) hehe.
Det är lixom MIDSOMMAR på fredag! kan inte fatta.
och bara två veckor kvar till jag ska börja jobba! oj vad det går undan!

idag steg vi upp vid nio, sovmorgon idag också :) skönt.
har städat lite och fixat här hemma, som vanligt :) måste damsuga varje dag nu när Nellie är så mycket på golvet, annars blir hon full med hundhår och det vill jag INTE!
Sen kom mormor (mamma) på besök med lite kläder..ovanligt :) eller inte! ska ta kort och lägga upp sen, men jag har inga batterier hemma till kameran för tillfället. har glömt köpa det!

i eftermiddag kommer Katta hit på en fika, trevligt! hoppas vi kan ses lite oftare nu när hon är klar med körkortet och allt. det har tagit mycket av hennes tid! Men hon är ju så duktig och har klarat det nu, eller det är ju ett tag sen nu :)

mer än så har jag inte planerat. mer än att jag ska skriva en lista på allt som ska packas ner inför skåne-resan som bär av på onsdag. det är ju lite mer att hålla reda på nu när Nellie finns. Max han behöver ju i stort sett bara kläder, till Nellie behövs det ju lite andra saker. Max alla paket ska jag slå in och packa ner också, eftersom han fyller år på fredag och då är vi ju i skåne! Så jag känner att en lapp vore bra så allt kommer med :P

Men vi slipper iallafall att ta med oss Rocky, skönt för både honom och oss. Han börjar bli gammal så det är nog jobbigt för honom att åka så långt. Dessutom får vi mer plats i bilen :) Elle o dom är så snälla och ska ta hand om honom dom här dagarna vi är borta. Men kravet från Elle var att han skulle duscha innan, och det gjorde han igår :) hade tänkt att åka iväg och bada med honom ute, men det är ju fortfarande så kallt i vattnet, så det fick bli badkaret istället...som han verkligen HATAR! vi fick stå båda två och hålla i honom så att han inte hoppa ut :) tok-hund. så konstigt eftersom han älskar att bada ute! tydligen inte samma sak!

men men, sånt är livet! nu ska jag fixa lite.
ha en bra dag! puss och kram





sen morgon

idag vaknade jag upp av en vibrerande telefon 09:02. Jag blev chockad ! bägge barnen sov fortfarande.
dom vakna inte förän 09:30 så idag är vi utvilade :)
Jag somnade dessutom tidigt igår, jag var helt slut efter gårdagen. fast vi knappt gjorde nåt, satt i elles lekpark hela dagen! men det är väl värmen som gör att man blir lite seg.

Nu sover sessan igen och jag har passat på att städa. dammat, damsugit och torkat golv! och nu han jag även med lite tid här.
ska till affären sen också, men jag tror jag inväntar min sambo och lite bärhjälp :)
det är inte mycket som ska handlas, men det är tunga saker.

Men nu ska jag dra mig, laga lite lunch snart. blir sen lunch idag, men allt blir ju lite "försenat" när vi sov så länge! åt ju itne frukost förän 10:00 idag! sköööönt :)

puss och kram

Torsdag

hade en mycket trevlig kväll igår. var ju i Vadstena och kolla på bilar och motorcyklar. just det är väl inte jag så intresserad av, men ändå trevligt att gå och titta. gick in i slottet också o titta lite. Sen tog vi en glass.
Jag har aldrig direkt varit där förut, bara en snabbis en gång innan. men det var himla fint och mysigt att gå omkring där. vädret var ju fantastiskt också. det får göras om!

        

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. men det verkar som det blir fint väder iallafall! det gillas.
Max är hemma idag också, så det blir kanske att gå bort till Elle och leka i lekparken om inte hon har annat för sig. vi får se! moder jord skulle komma förbi sen också, men hon kan ju gå till lekparken hon också om vi nu är där!

Slänger in ett par bilder på min mysunge från igår förmiddag!!

    

ha en bra dag! kram

onsdag

är hemma en snabbis nu. vi har varit på ikano en sväng jag och Nellie, men det var bara för att fördriva tiden lite. handla alltså INGET!!
Sen gick vi till Elle och Zackarias och lekte i lekparken fram till en stund sen.
nu ska vi äta så fort övriga familjemedlemmar kommer hem, sen ska vi åka till Vadstena! Nice.
så måste dra igen.

puss och kram

fullt upp

ja dagen idag har gått i ett.
vaknade vid 08:30 idag, duktig dotter jag har som sover så länge :)
sen gjorde vi allt det där vanliga som vi alltid gör.
Sen åkte vi till Mjölby, var där i ett par timmar. Åkte vidare till Mantorp och Mobilia.
Köpte vitlöksdressing och saft som bara finns på City Gross :)
Och sen vidare till dagis för att hämta Max. han fick åka hem lite tidigare idag.
landade hemma vid 15:30 ca. Var hemma en stund sen åkte vi och spelade minigolf! JAG VANN :) bäst av fyra (fem med Max)
nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig.
 imorgon blir nog inte dagen lika händelserik. det ända jag har planerat är att gå upp till centrum och skicka tillbaka klänningarna från Nelly.com. Ingen av dom satt särskilt bra. sen har vi tvättstugan 17:30, alltid lika roligt!!

God natt

Måndag igen

gud vad tiden går fort. en ny vecka igen!
nästa vecka är det midsommar, det kan jag inte riktigt fatta. det e ju knappt sommar än.
regn och rusk från och till. inget kul!

sitter på golvet i hallen och skruttan ligger här bredvid och leker.
när sonny slutar ska vi åka och handla hem lite mat. ska till apoteket också och köpa salva till skruttan, hon har blivit jätteröd i rumpan bara helt plötsligt. det problemet har vi aldrig haft tidigare. men det är väl värmen kanske. så vi får smörja och lufta så mycket det går nu och hoppas det försvinner snart.

det är nog inte långt kvar till sessan kryper heller. hon ställer sig i krypställning hela tiden, men har inte riktigt kommit på hur hon ska göra. så hon faller pladask ner i golvet igen :)




nu ska jag leka lite med henne.
kanske återkommer senare!! puss och kram

dålig uppdatering

ja nu har jag varit lite slarvig igen!
men såhär har helgen sett ut.

i fredags mötte jag och Nellie upp Ellinore och Zackarias ute på ikano. Vi köpte hörselskydd åt våra barn för att vi skulle se flyguppvisningen som har varit idag.
Efter det så skulle vi gå hem, men vi mötte Kicka på väg hem s¨det blev en stund i lekparken istället.
gick hem vid halv sex eller nåt tror jag, minns inte riktigt.
men då blev det matlagning och lite sånt. sen alla kvällssysslor.

     

Lördag:
fick sova ut ända till 10:20. snacka om att jag blev chockad när jag titta på klockan! det var länge sen jag sov så länge. Sonny tog med sig Nellie och åkte till farfar (Nellies farfar alltså) så jag fick STORSTÄDA ifred. och gud vad skönt det var :) efter det tog jag en dusch och sen gick jag och Nellie till Elle och Sonny åkte till jobbet (ovanligt) eller inte!
Där spenderade vi resten av dagen/kvällen. Max kom också dit vid fyra ungefär. det blev grillning och så.
gick hem vid 21 ungefär då båda barnen var supertrötta. det tog knappt tio minuter så sov bägge två.

Söndag:
gick upp och åt frukost och gjorde iorning oss för att bege oss till malmslätt, flygvapenmuséet.
Åkte och hämta Evelina på vägen också, sen mötte vi upp Elle och Zacke där.
gick och kolla lite på flygplanen inne på muséet först, sen begav vi oss ut för att se på flyguppvisningarna.
Men det blev inte så där jätte mycket. Åkte vidare till Jensa och dom och åt grillad lunch! gottigt. korv blev det för alla utom mig, jag fick kycklingspett! mumsigt var det. sen blev det fika på det!
Nu är vi hemkomna och Sonn har åkt iväg för att fiska med Tobbe och Bobby. Nellie sover och Max leker.
Blir snart att laga kvällsmat, frågar är bara vad?! tips tack :)



       
   
  


tidig morgon

Nu i några nätter har Nellie sovit jättebra. Hon har inte vaknat en enda gång på 3 nätter, så skönt!
hon har dessutom tagit sovmorgon både i tisdags och i onsdags. då har vi sovit till 08:30-09:00, men inte idag. imorse slog hon upp ögonen vid 06:30. Men hon har som sagt sovit HELA natten iallafall, och på så sätt blir man själv piggare också. Slippa bli avbruten i sömnen gör mycket :)

 sussar så gott :) den finaste!!

igår var vi inne nästan hela dagen! städade och tvättade på kvällen. så ringer Elle och frågar om nån av oss har lust att åka till Norrköping för hon skulle köpa barnvagn. så hon och jag åkte strax efter 19:00! Det låg inte riktigt i Norrköping, vi skulle till Svärtinge. Och dit gick det jättebra att hitta, men det var värre där. GPS-en ville inte hitta gatan dit vi skulle. så vi fick "gissa" helt enkelt, men det gick inget bra. När vi så skylten "finspång kommun" så skände vi att vi hade åkt lite för långt, så vi vände och ringde upp killen som sålde vagnen. så vi fick privat guidning ända fram till huset :) då gick det kanon!

jag klickade även hem lite ifrån H&M igår, bara till mig :) det händer inte för ofta.

              



                    
det var det det! shoppa lite på Nelly.com också, midsommarklänningen t.ex. !! :)
idag ska jag nog gå och lämna tillbaka ett par skor jag köpte häromdagen! känner mig inte nöjd :(

men nu ska jag dra, ha det bra!!!


Hej hopp

igår var jag och sessan på ikano. tänkte vi skulle hittat varsinn klänning till midsommar, men icke!
så nu har jag beställt en till mig istället.
Efter det gick vi hem en sväng, sen följde vi med pappa till Maxi.
sen blev det matlagning och så. händer inte mycket mer.

idag har vi haft Elle på morgonbesök. men hon har gått nu. Mamma har varit här också...men lite mat :)
Sessan sover och jag har lite datatid.
ikväll har vi tvättstugan, sen ska det städas! ser ut som ett bombnedslag om jag får säga mitt. men jag överdriver nog lite :)
Lite hårfärning ska det bli också. köpte slingor igår! hoppas jag blir nöjd den här gången!

ha en bra dag!!

BVC och Lunch forts.

På bvc gick det jätte bra. Kickan har gått upp bra den här gången. hon väger nu 7190 gram och är 63 cm lång.
hon följer iallafall sin kurva jätte bra!!

och lunchen var fantastiskt god, jag tog mat tre gånger :)
man vet ju aldrig när man får sill och potatis nästa gång, det är ju bara jag i den här familjen som tycker om det.
efter lunchen kom mammas svärföräldrar och hälsade på. det var inte igår man träffa dom direkt!
så det var trevligt.
vi begav oss hemåt vid strax efter tre. det började dugga lite då och vad vi hade hört så skulle det bli värre. så både vi och bubben passa på att åka hem då...eller gå..det e ju bara bubben och Nellie som "åker".

mer än så har vi inte gjort idag typ. Nellie har sovit mycket på eftermiddagen! vi vila bägge två en stund t.o.m. förut. mys i soffan hade vi :)

Nu är min sambo på väg hem från jobbet. redan..hmm!!!
så då blir det att laga lite mat. jag har inte gjort det än :P har legat på latsidan hela eftermiddagen!
men det får man göra ibland.

imorn ska vi gå till ikano och försöka hitta midsommarkläder, en dag som vi vill vara lite extra fina :)
Elle och Zacke skulle nog följa med också. vilket är skönt, det underlättar lite när någon är med om jag vill prova något. lite bökigt med Nellie när man är ensam.

hoppas på lite finare väder imorn också, men det skulle visst vara dåligt hela veckan vad jag har hört! Elle har dödat en spindel idag också, så det blir väl regn :) då skyller vi på henne...hehe!

nu ska jag dra mig, ha en trevlig kväll


BVC och Lunch

ja, snart ska vi gå till Bvc för vägning och mätning! hoppas Nellie har gått upp som ska nu!
men det borde hon ha gjort så som hon äter!

Sen blir det lunch hos mamma!

ha en bra dag....puss och kram

7 månader

igår blev min finaste underbaraste dotter hela sju månader!
min stora tjej :) O hon har sin första tand på väg. det har sett ut som att den är på väg, men det är så svårt att se tycker jag. hon räcker bara ut tungan när man ska kolla. men idag kände jag den. det är jätte vasst på tandköttet där nere. så snart är den nog uppe :)

nu sitter jag i soffan och vräker i mig en marabou mjölkchoklad! gottigt, men onyttigt!
men jag kan bara inte låta bli.

ska snart gå och lägga mig. trots att jag sov förut så är jag trött. men jag sov nog för länge!
har lärt mig att det bästa är att bara sova ca tio minuter på dagen om man är trött så blir man pigg igen! men idag blev det nog ett par timmar. lite för mycket!

imorn ska jag, sessan och morbror bubben till mormor (mamma) och äta lunch!
sill och potatis ska det bjudas på. såååå gott :)


sov gott allihopa!

Tänk att det är hela sju månader sen tösen var så där liten
tiden går för fort!!



Smultronstället

ja vi åkte ju till smultronstället och tog en glass och gick runt och tittade lite.
mycket trevligt. och mycket gott :)


        
min och pappas glass, dom andra var för glupska! jag glömde fota glassarna direkt, fast jag sa precis innan dom kom att jag skulle göra det, men men ! när jag kom på det var det bara våra glassar som var någorlunda som dom var innan vi börja äta :)
och så Nellie fick underhålla sig med en majskrok innan glassen kom!!

Nu på eftermiddagen har jag legat och sovit, har varit så himla trött och haft huvudvärk.
jag dricker alldeles för lite i solen! vakna till vid 18:05..shit! sov länge! nu håller sonny på med maten.
kycklingfilé med paprikablandning, ris och formfranska blir det idag!!!


grillkväll och krock!

ja som sagt så var vi ju hos mamma igår och grillade och hade mysigt.
vi kom dit vid 15:00 och gick hem vid 22:15 typ, så det blev ett långt besök. Och Nellie skötte sig exemplariskt hela tiden, min lilla prinsessa! hon har blivit en mycket glada kicka på senare tid :)
Förutom att morbror tyckte hon var lite jobbig som bara kasta alla leksaker på golvet hela tiden så han fick ta upp dom igen :) haha! busunge. 

     


Sen var det ju det där med krocken, här kommer lite bilder på bilen när den hade dragits ut på parkeringen.

         

så kan det gå!!!


nu ska vi snart åka till Söderköping, gå och glo lite och käka glass på smultronstället!!!
ha en bra dag..puss och kram

Hemkommen

nu är vi hemkomna från en trevlig grillkväll hos mamsen! det blev sent :)
det hände något som drog ut på tiden lite.
vi satt på mammas baksida, sen helt plötsligt hörde vi "däckskrik" från en bil, strax efter kom det världens smäll!
och nyfiken som man är så gick vi ut för att kolla. då var det nån som körde som en idiot inne i parkeringshuset.
"sladda" upp för backen, tappa kontrollen, och körde på en annan bil så den flytta sig en bra bit och sen rätt in i en stolpe. Bilen var bara skrot kan jag lova. Men inget allvarligt hände med någon av dom som var i bilen vad jag förstod. föraren stack från platsen innan polisen kom, lyckat! men dom visste vem det var ändå!
Det är ju kul på ett sätt att bo i skägget, det händer grejjer här minsann! haha!!!!

återkommer med bilder och dyligt imorgon! orkar inte nu!
barnen sover och det ska jag också göra, det e ju en dag imorn också :)

god natt

lördag

igår spenderade vi för/eftermiddagen tillsammans med Elle och Zacke som vanligt :) men denna gång var vi mest på deras baksida, bara en stund i lekparken! mys pys

            

När resten av familjen kom hem så åkte vi till affären direkt, sen bar det av till Tokarp till svärfar där det blev grillning! drack lite cider också i sommarvärmen! gottigt!!
Efter maten blev det lite kortspel o så. mycket trevligt. åkte hemåt vid tio. barnen somnade direkt när vi kom hem :)


barnen fick glass efter maten :)



            


Idag ska Sonny på firmafest och jag och barnen ska till mamma och grilla. Storebror skulle komma dit också.
men först kanske det blir lite utelek, vi får väl se! Nellie sover förmiddag nu och Max leker för fullt i sitt rum. det låter som han röjer ordentligt där inne :)
 
Ha en fantasktiskt trevlig lördag allihopa!
kanske återkommer ikväll...

Solbränna

idag har vi ju spenderat dagen ute i det fina vädret !
Det har varit riktigt trevligt och mysigt. Men det är inte riktigt lika trevligt och mysigt på min rygg idag.
fyfan vad jag har brännt mig. O mina ärr jag har på ryggen efter graviditeten är knallröda. ajajaj
men jag får skylla mig själv. det är ju jag som suttit i solen!

 
Jag har bara brännt mig lite :) Det syns ju vad jag har haft på mig idag!!


Nellie har mestadels legat på filten och varit mycket nöjd :) så skönt att det har blivit bättre.
men jag sa till Elle idag att jag får njuta nu så länge hon ligger still. eller hon ligger ju inte riktigt still, hon rullar ju runt och så, men i mitten/slutet av sommaren kommer hon ju förmodligen krypa. Och då är det inte lika "lugnt" längre. då får man springa omkring hela tiden! Men det är roligt det också.  :)

          
Min prinsessa !!                     Maximus med Zackarias gräsklippare!!

Zackarias kom aldrig med på bild, var på väg en gång..men då stack han :P
Men kameran har inte använts så flitigt. det var typ bara dom här bilderna!
Hoppas på lika fint väder imorn, då ska jag ta lite mer bilder.

Nu springer jag i tvättstugan, ja det e faktiskt JAG idag, det hör inte till vanligheten :)
men det är visst dags att springa dit.

ha en bra kväll..



Soliga dag

idag blir det en ute-dag. efter våra bästa år drar vi bort till Elle.
Jag har skurit vattenmelon och galiamelon i bitar som vi ska mumsa på sen!
ska göra lite mackor också tänkte jag, så vi kan ha myspys ute hela dagen lång. utan att behöva gå in en enda gång :)
Max är hemma idag också. Han har tjatat sen 7:30 att han vill gå ut, men det tyckte jag var lite tidigt!
Vi väntar till Zackarias kommer hem och det blir strax efter 12:00!

Ha en underbar dag i det fina vädret!

Puss och Kram

Vackert väder

imorse fick vi besök av Elle. vi satt och prata lite o så! vi bestämde att vi skulle träffa Sara och ta en glass.
men innan det skulle vi hämta Zackarias och sen gå till biltema.
När vi var där ringde Sara, då var hon i skägget där vi skulle träffas, men Elle tog lite tid på sig :) så Sara kom dit istället, så det blev en glass på Gottin på ikano istället. Det var inte helt fel, vi gick ut och satte oss i solen. så skönt. idag har det verkligen varit sommar igen! men håller det i sig den här gången?! frågan är.

Efter det gick vi till skopunkten för Elle skulle hitta ett par skor till Zacke, men där fanns det inga hon ville ha. så vi gick upp till centrum istället, o där fanns det!

Gick därefter till Elles lekpark, tog med oss en filt som vi la i skuggan! Nellie ska ju inte vara i solen.
där satt vi bra länge, sen kom Kicka och Emilia ut, så Kicka satte sig hos oss och prata, och ytterligare grannar kom till slut. så det var trevligt!

Vi gick hem vid fem typ, lagade mat och gjorde äppelpaj! det var mumsigt :) !!!

Nu sover barnen, och vi gör det vi alltid gör på kvällarna, sitter vid varsin dator :) haha.

Snacka om att jag har fått en solbränna idag, är knallröd på mina axlar. det kommer nog vara skönt imorn!!
ajajaj.



Ha en bra kväll !!


1 Juni

1 Juni idag, och det är inte varmare ute?!? var är sommaren?
vill inte ha enstaka dagar med sol, vill ha riktig sommar, NU!!!

idag har maximus varit hemma med oss. Vi har haft en mysdag idag. spenderade lite tid ute i lekparken förut, sen gick vi till ikano och köpte brunkräm och melon. mumsigt värre.
när vi kom hem var max nya kompisar ute, så han stanna med dom ett tag under tiden jag lagade mat!
Taco blev det idag...o max åt massa mat :) det gillas.

Efter maten blev det syskonmys i badkaret.
sen åt vi melon!
nu sover barnen och sonny har gjort slingor på mig som jag sitter med i håret nu, samtidigt som jag kollar på desperate housewives som började nu igen!

god natt


RSS 2.0