31 december

Gott Nytt År !!!


26 december

hej hopp..

Julen har varit jättebra. var först hemma hos mamma. där var bubben, sen kom jocke, bettan, alexandra och anton förbi en stund. alexandra ville bara gosa med nellie :) hehe.hon e så söt. och så glad att hon fick en tjej-kusin! sen åkte vi vidare till jensa, där åt vi lite mat. sen gick vi ut med barnen och åkte lite pulka. vidare in och kolla på kalle och öppnade julklappar. sen kom malin och hämta max, då åkte vi ut till pappa där det också blev mat. efter det åkte vi hem och dagen var typ slut.

fick pengar, en lampa och ett par skor! jag är supernöjd.
köpte en ny mobil igår..så nu har jag en som funkar ordentligt igen!

nu bär det snart av till staden och jul-rean! nice..hoppas bara jag hittar något åt mig själv för en gångs skull. skulle inte vara helt fel. får hoppas på det bästa!

sonny och nellie ligger fortfarande kvar i sängen och sover..så mys..!! typiskt att hon ska sova länge när jag ändå ska upp! så e det alltid..hehe!

imorn ska vi hämta max igen! kanske iväg och åka lite skridskor..han får nämligen en hockeyhjälm av pappa i julklapp imorgon..och skridskorna har ju väntat länge på honom i garderoben! får vi se hur det går..haha! jag har ju också ett par skriller så jag kanske också ska åka lite..vem vet?!

jaja..men nu ska jag gå ut med rocky, sen går bussen mot staden! åker hellre buss än bil idag. det lär ju va lite folk och bussen tar bara 10 minuter så det kan man ju stå ut med !!

kram kram






         


   


23 december

Snart är det julafton! mys!!

är hemkommen från en fika på jobbet, trevligt! fick en lite jul klapp också!
MEN vägen dit var inte rolig. All kritik till snö-skottningen i år. det går ju för fan inte komma fram nånstans. fick gå på vägen typ hela tiden..trottoarerna är inte ens skottade. knappt vägarna heller. och när man ska gå över ett övergångsställe kommer man knappt över för det ligger stora snövallar mitt för..och hur lätt e det med barnvagn? jag fick vända på vagnen flera gånger och backa upp..annars gick det inte. tänkte ta bussen när jag kommit halvvägs..men det gick inte heller för till busshållsplatsen hade jag aldrig tagit mig fram!!
det är tydligen inte meningen att man ska vara ute och gå när det är snö, absolut inte med barnvagn!
men jag är glad över att jag iallafall har "vanliga" stora hjul på vagnen, stackars dom som har dom här små hjulen fram..det är nog näst intill omöjligt för dom att ta sig fram.

jaja, nog om det !

Sonny skulle sluta vid lunch idag, men fick nyss ett mess om att det inte blev så. tråkigt..men så e det !
ska slå in dom sista julklapparna och sen försöka få det lite fint här hemma tänkte jag! men det hade gått lättare om han var hemma och kunde ta hand om Nellie under tiden, det e inte lätt att få något gjort här hemma annars. men hoppas på att hon e en glad tjej när hon vaknar, så jag kan göra lite iallafall!

ikväll ska vi hämta max också, det e våran julafton att ha honom! men han kommer bara vara med hemmas hos sonnys pappa..sen ska han hem till mamma igen. men får se honom iallafall..och ge honom alla julklappar på den rätta dagen!

men om jag skulle ta och göra lite nytta då.

GOD JUL !!

  

22 november

tog en promenad till jobbet idag, tänkte hälsa på lite..men dom hade inte tid idag heller.
men blev bjuden på fika imorgon 09:30. så får gå tillbaka imorn igen!
det var skönt med en promenad iallafall..det tyckte visst sessan också..hon sover fortfarande!

igår var vi hos mamma, morfar och maggan var där också..så vi tog ett foto på 4 generationer. :)
kul att ha faktiskt! lilla Nellie syns knappt :)



snart julafton..bara två dagar kvar. ofattbart om ni frågar mig..det går så fort..för fort! men lite jul känsla har man väl fått nu när det e så mycket snö. på julafton blir det lunch hos svärfar, sen ska vi till pappa på kvällen. tänkte hinna med mamma en sväng på förmiddagen också. hoppas på det. ibland är dygnet alldeles för kort!

   

sen på lördag blir det shopping på mellandags-rean såklart! har ju fortfarande inte hittat något fint till nyår..så det står högst på shopping-listan! sen blir det väl lite till barnen också kan jag tänka. brukar bli så!

     

nu ska jag dra mig..ha det så bra och god jul!!!


19 december

burr vad kallt det e ute, eller jag har iofs inte varit utanför dörren idag, och tänker inte göra det heller. det räcker att kolla på termometern så fryser man.
nää..idag har det varit en inne-dag. har bara myst hela dagen! ska snart klä granen med max också...mys!

igår blev det ikanohuset, men hitta inte mycket, tre bodys till Nellie och en febertermometer. mer än så blev det inte. men men..får försöka hitta något imorn kanske, eller i början på nästa vecka!
sen följde jag, max och nellie med hem till elle och åt mat..gott gott! sen åkte vi hem vid halv nio ungefär.
väl hemma så somnade faktiskt skruttan ganska fort, trots att hon sovit 5 timmar i sträck på dagen! och med max var det som att trycka på en knapp! han var verkligen trött, men en hel dag på ikano tar på krafterna :)
sen kom sonny inramlandes vid 22:40, så hans ute kväll blev inte så lång!

imorn blir det kalas hos evelina som fyller fyra år imorgon.

men nu måste jag gå..kram

       

17 december

normalt sett brukar jag tycka om snön, det e ju så vackert och mysigt.
men man ska fan inte ha barnvagn i det här vädret, speciellt inte när dom inte skottar.
vi borde hålla oss inne, men har ju en hund som måste gå ut..o jag har absolut inget emot promenader för övrit, det e skönt att gå, och lill snuttan tycker också om det, men fan inte i det här vädret!

tänkte att jag skulle hälsat på på jobbet idag, men dom hade så mycket att göra så jag srunta i det, inget kul att komma dit om dom egentligen inte har tid. så får ta det en annan dag!

i tisdags var jag och nellie hos elle och zacke på dagen, gick upp till klädjätten och kolla lite. dom har himla bra barnkläder där, och inte så dyrt är det heller. så skruttan fick lite nytt att ha på sig. så roligt att köpa kläder, det finns ju så mycket gulligt, speciellt till flickor, små kjolar o klänningar o så. men det får inte bli för mycket!

imorgon blir skruttan, jag och max ensamna. sonny ska ut o svira lite. för en gångs skull..det händer inte för ofta! så vi ska skjutsa honom till chrille imorn, sen blir det ikanohuset med elle, zacke och jennifer.
tänkte köpa mig något fint att ha på mig på julafton, och nyårsafton också för den delen! beställde en jättefin klänning från H&M, men gravid kilona har ju inte försvunnit riktigt än, så den passa inte, och jag orkar inte hålla på o byta! dessutom hinner jag inte få den nya innan jul.
men nellie fick en fin nyårsklänning iallafall! Hello Kitty som hennes pappa älskar (eller inte) :) haha. men han tyckte den var fin!

i eftermiddag ska jag åka och utnyttja min julklapp från förra året. men det blev tyvärr inte som jag ville. fick ett presentkort på ett Spa. men har inte riktigt haf tiden att gå på det. har ju varit gravid längre tiden av året, o då fick man inte göra så mycket där..så då tänkte jag vänta till nu i december. men när jag skulle ringa och boka tid så säger hon att det inte finns kvar! gud vad arg jag blev! det som skulle bli så skönt med lite massage och bad och grejer. men så blev det inte. men eftersom jag hade presentkort fick jag komma hem till henne och plocka produkter för summan istället. så det var ju bra att man fick nåt för det iallafall, men hade hellre fått behandlingen..men men..det e inget att göra något åt. så vi får se om jag hittar något bra. hoppas på det!

men men..nu vakna nellie så det e bäst jag avslutar...

kram kram






    


13 december

nu var det ett tag sen igen..

man hinner ju inte riktigt med nu på samma sett...har ju min lilla skrutta som kräver den mesta uppmärksamheten nu för tiden :)

var på bvc i veckan nu och vägde och mätte o nu går allt åt rätt håll. hade ju lite problem med viktuppgången där i början för er som inte vet. men nu väger hon 4375 gram och är 53 cm lång. så nu växer hon på bra. men nu har hon blivit väldigt missnöjd istället. skriker mycket och så..så nu har vi fått droppar mot kolik, o så har vi fått en nappflaska som gör att hon inte sväljer luft. så nu hoppas på att det hjälper.

förutom det så är allt på topp! :)

var hos ellinore igår, några av tobbes syskonbarn var där så det blev pepparkaksbak för hela slanten, men jag och Nellie kolla på :) sen åt vi middag där o så avslutade vi kvällen med lite sällskapsspel.

idag åkte vi till ikano huset och titta lite, mest för att fördriva tiden ett tag. och köpa nappar till flaskan på babyproffsen. träffade på lite folk. först och främst mamma då...sen mötte vi ida och chrille, o när vi stod och prata med dom så kom ninna och jocke, efter en stund kom även mona och åsa. så vi stod still på samma ställe i typ en timme och prata med olika människor. trevligt!!!
men när vi väl kom därifrån så åkte vi och hämtade Max. sen åkte vi hem.

nu ska vi tydligen åka till sonnys pappa och dom. dator problem tror jag det var den här gången !
alltid är det nåt.
så det e väl bäst att avsluta här..resten av familjen väntar på mig !

puss o kram på ett tag






    

 

                             

                                      


1 December

Gud vad tiden går fort..redan december..årets sista månad!
snart jul..ja knappt att man hinner med.

Min lilla skrutta är snart en månad gammal..

jaha vad händer då?
jag har kommit in i mammarollen ordentligt nu, det tar ett tag innan man verkligen förstår.
men så underbart det är! så himla mysigt!

va och tog grissprutan igår också..så nu kan man inte få den jävla skiten iallafall! det e ju skönt.
men har fan ont i armen idag. men det går väl över får vi hoppas.

annars händer det inte så mycket, jag och Nellie myser mest hela dagarna <3 det trivs jag ganska bra med :)

men ska dra igen..puss och hej !




Bettina NELLIE Elisabeth Johansson Sörensen

Kärt barn har många namn :)


RSS 2.0